Мајк Тајсон VS Брус Ли!

• Креатор на темата Креатор на темата GoD.HateUSaLL
  • Време на започнување Време на започнување
Мајк Тајсон е уште жив што го прави посилен. И плус гулаби одгледува. Еднаш еден гулаб го посрал и Тајсон се изнервирал и на сите гулаби им ги скинал ушите. И ден денес гулабите уши немаат.

како бе неможеле да се споредат :facepalm:
демек едниот боксер другиот кунг фу и неможеле да се споредат :facepalm: демек несмат да се тепат, или неможе да се затепаат ако не користат иста вештина, зашто да не се активира електромагнетна обвивка околу 2 единици што практикуваат различити вештини кој ке се доближат на 1 метар ада немаше ММа такмичења ај ке разберев ама има бе пичкаму матер
--- надополнето: 14 ноември 2013 во 23:26 ---
Така еееееееее :D

Црнците се само за памук берење :pos:

ај бе па ти само за берење јагоди

Шо знам.Вака на прв поглед ќе си речеш Брус Ли,дали дека како мал си слушал дека Брус Ли е најјак па сега ти е останато како факт у главата.Али многу тешка хипотетичка ситуација,ја на пример не би се осмелил да типувам,шознам.

Мајк поседува сила,експлозивност,брзина и толку.Ама затоа има убиено бик со еден удар па сега ти види.Му фали тактичност,интелегенција и кондиција.

Брус Ли пак поседува техника,сила,брзина,прави склекови на една рука,го има совладано One inch punch-веројатно некој шаолин го има спремано за оваа убиствена техника,башка кога ќе се накурчи станува појак,недајбоже крв да му потече тогаш се претвара во убиствена машина,се има тепано со 10 души и партал ги има напраено и што е најбитно го има тепано на Чак Норис(ова може и да е пресудно).

Е сеа Брус Ли нека се моли да не попие од тие јаките боксои на Мајк као што го има удрено бикот кога умре...барем првите три рунди.Е ако издржи тогај Брус Ли му ја еба мамата на Мајк,стопосто.

Доволно за Брус е да не прими ниеден бокс од Мајк, али исто така доволно е и да прими само еден бокс :)

Bruce Lee e glumec ( barem poveketo tehniki i sila gi crpime od filmovite negovigi ) a Tyson e borec u prava smisla na zborot...
Neznam stvarno...diskutabilno

Изгледа повеќето овде незнаат што значи боскер од тешка категорија, и тоа Мајк.....каратист? lolz.

Знам дека темава е заебанција, али ја да си кажам :)

Ја за Брусли навијам.

odi so pesnata zimi se
bruce_lee_practice.gif

mike-tyson-6.gif

CvM3nn0g.gif

Улична тепачка без правила - Брус Ли.
Во ринг само бокс - Тајсон
:icon_mrgr:

Шо знам.Вака на прв поглед ќе си речеш Брус Ли,дали дека како мал си слушал дека Брус Ли е најјак па сега ти е останато како факт у главата.Али многу тешка хипотетичка ситуација,ја на пример не би се осмелил да типувам,шознам.

Мајк поседува сила,експлозивност,брзина и толку.Ама затоа има убиено бик со еден удар па сега ти види.Му фали тактичност,интелегенција и кондиција.

Брус Ли пак поседува техника,сила,брзина,прави склекови на една рука,го има совладано One inch punch-веројатно некој шаолин го има спремано за оваа убиствена техника,башка кога ќе се накурчи станува појак,недајбоже крв да му потече тогаш се претвара во убиствена машина,се има тепано со 10 души и партал ги има напраено и што е најбитно го има тепано на Чак Норис(ова може и да е пресудно).

Е сеа Брус Ли нека се моли да не попие од тие јаките боксои на Мајк као што го има удрено бикот кога умре...барем првите три рунди.Е ако издржи тогај Брус Ли му ја еба мамата на Мајк,стопосто.

Фала богу една издржана анализа. Ми се смучи од тролањава. Само би се надоврзал: Мајк Тајсон знае да биде емотивец и тоа може да го скине. Он има заплакано као мало дете неколку пути пред важни мечеви. У моменти на таква емотивна индиспонираност, Брус Ли со едно муњевито маегери или уширо-маваши може да го совлада на Мајк Тајсон. И една мала корекција: животињата шо има фатално настрадано од Тајсон технички не била бик, него блатски биол. Блатските биоли имаат максимална резистентност (трпат ќутек од оловни цевки и истовремено жвакаат детелина без око да им трепне). Ова само ја дообјаснува магнитудата на физичкиот импакт на Мајк Тајсон.

h68A96259

Мајк Тајсон не го може ова.

tumblr_mocz4kbRCU1svxaato1_400.gif

После овој удар,на човекот му се губи секаква трага.Наводно Брус го претепал толку јако,што човекот од страв се закопал сам себе (у том и џери стил)

Ама пак,Мајки се дрогира,не дај боже да се предозира,е тогаш ќе видиме навистина кој е кој,има цела глава да му ја одгризе на Брус и да го сомеле за доручек.

Заеби,Брус е мртов,Мајк е жив,а со тоа аутоматски Мајк е појак.Да беше толку јак Брус,ќе беше жив и ќе снимаше филмови со Чак Норис и Џеки Чен.И ќе ги тепаше двајцата.
Победник Мајк,може да се затвори темава.

Ок поз.

:pos:

И една мала корекција: животињата шо има фатално настрадано од Тајсон технички не била бик, него блатски биол. Блатските биоли имаат максимална резистентност (трпат ќутек од оловни цевки и истовремено жвакаат детелина без око да им трепне). Ова само ја дообјаснува магнитудата на физичкиот импакт на Мајк Тајсон.

:pos:

За Брус Ли не знам, ама знам дека овие клошарите Кличко ќе го јадеа дебело ако беа у исто време со Мајк

Back
На врв Bottom