Мајк Тајсон VS Брус Ли!

• Креатор на темата Креатор на темата GoD.HateUSaLL
  • Време на започнување Време на започнување
Нека гризне уво БрусЛи, па после ќе праиме муабет дека му е дораснат на Тајсон!
Деца...

Нека игра пинг-пинг со нинџаки Тајсон па ќе праиме муабет!
А на Брус Ли, увца му се pre-workout suplement.

B85DE094A8CE574E83809B4782AB59B3.jpg

Плус ако на гугл пишиш Bruce Lee, одма ти додава quotes (Шо значи е попаметен)
Ако пишиш Mike Tyson ти додава tattoo, па wife, па quotes(шо значи поситетовиран е и поглуп).

Почетокот би бил вака некако. Мава со тоа топчето Брус Ли, му затнува муцката на Тајсон да не можи да каса. Овој не можи да диши, се пригушува и Брус му влегува и толку дшк дшк.

Одлична тема, мислам дека Брус ли е добар во Jeet Kune Do, додека пак Мајк Тајсон е одличен боксер и неможеме да ги споредиме, но ја сум повеќе за Брус Ли. - Боб.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Овој нели е Мајк Тајсон на млади години? Па после кога минал пубертет сменил бојата на кожата ненајдејно.

Не не уште е актиевн овој само сеа наместо нокаут идеш у затвор директно :LOL:

Одлична тема, мислам дека Брус ли е добар во Jeet Kune Do, додека пак Мајк Тајсон е одличен боксер и неможеме да ги споредиме, но ја сум повеќе за Брус Ли. - Боб.

Уживај неможе да ги споредиме, Брус Ли е Вода. У боскерски ринг да се спукаат знаеш шо ќе се деси?!
Брусли ќе го моча бе дечкоо!

pa odlicno e sve toa..samo so u realnost tajson ako go promasi brus li,brus ke umre od bronhit...teska kategorija protiv lesna...polosa sporedba amin!

У тесен простор Мајк без размислување. Ако има простор за маневри тогаш Брус Ли нормално :cool:

Брус Ли, пошто он го има тепано Чак Норис, а сите знаеме кој е Норис

Шала на страна, ако има гризање Мајк е фаворитот!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom