Маички со натписи

• Креатор на темата Креатор на темата Zemzela
  • Време на започнување Време на започнување
100% Македонец сакам една ваква да испечатам и одпозади Македонското знаме:smir:

Се продаваат тие...има еден комшија кај мене ги продава по 300 денари али не ме држи за збор...имаи тие што се Македонец до коска...
А оние Фак грис со среден прст на зеелните пазари ги има по 300-400 денари

Пошто сите постови се стари ми треба тазе информација :)
Каде се принтаат сега квалитетни маици?

Во мојот град почнаа да се носат маички со некој лскави работи и така..:)
portrait_joker.jpg

Епа вака... ја набавувавм маици (бели најчесто) по 66 денари. Во К.Вода кај трговскиот што е, карши зградата илинден, и внатре печатат. Со твоја маица 350 денари, со нивна 500. Сликата треба да биде до а4 формат или буквите т.е. фонтот:pusk:

А шо квалитет ?

Едно перење и отиде или ?

Пред некој ден видов еден дечко со маица: I am sorry girls, I have boyfriend.
-Не го сФатив дечкото.:vozbud::vozbud::vozbud:
Напомена:Не беше видено во околина на Македонија!

Пред некој ден видов еден дечко со маица: I am sorry girls, I have boyfriend.
-Не го сФатив дечкото.:vozbud::vozbud::vozbud:
Напомена:Не беше видено во околина на Македонија!
Јас имам слична ама пишува I am not a gay but my boyfriend is...и ја носам...во Македонија :vozbud:

Јас имам слична ама пишува I am not a gay but my boyfriend is...и ја носам...во Македонија :vozbud:
ии закон брат :).
иначе јас иам мајца со натпис Make some noise другаа не ми текнува :) ако ми текни ќе допишам

Се продаваат тие...има еден комшија кај мене ги продава по 300 денари али не ме држи за збор...имаи тие што се Македонец до коска...
А оние Фак грис со среден прст на зеелните пазари ги има по 300-400 денари

тие Македонец до коска беа нарачани најпрвин од една НВО

туку некој да ми препорачаше кај можам да си испечатам маички ама не од типот едно перење и се замина и таму кајшто нема да ми бараат најмалку 50 маички оти такви многу најдов

тие Македонец до коска беа нарачани најпрвин од една НВО

туку некој да ми препорачаше кај можам да си испечатам маички ама не од типот едно перење и се замина и таму кајшто нема да ми бараат најмалку 50 маички оти такви многу најдов
Имаш одма до Кузман студенскиот во зградата на ќошот како подрумче е...инаку таа во Рамстор дефинитивно ја затворија :toe:

Јас испечатив натпис на маичка кај дечките кај студентскиот Кузман. Најпрво ми го погрешија натписот, иако натписот им го однесов како слика. Потоа и фонтот дури им го препратив на меил, ама пак ја згрешија.
Но ок е, се случува, маицата беше со добар квалитет за парите, ама во какво стање е маицата после перења не можам да кажам затоа што ја дадов на подарок, а не се гледам често со личноста на која и ја подарив :)

Обично не треба да се пере маицата во перална, со врела вода нели. Најдобро би било на рака, мене така ми рекоа.
Деновиве идеме по нов натпис.

Обично не треба да се пере маицата во перална, со врела вода нели. Најдобро би било на рака, мене така ми рекоа.
Деновиве идеме по нов натпис.

Да, да, особата на рака ја пере маицата, упатена е во такви работи:pos:, само не ја имам прашано во какво стање е

Ако е на рака, и ако ја пере ретко сигурно уште си стои фино сликата :icon_lol:

А дали знаете некои сајтови кај натписите/сликите ги има во голем формат, таман ко за печатење?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom