Маички со натписи

• Креатор на темата Креатор на темата Zemzela
  • Време на започнување Време на започнување
Ја па имам 2 ама не ги носам, не ми е таков стилот на облекување.. Ама за спиење се бомбона :)
На едната пишува: Дај ми кусур нејќам мастика!
На другата има портокал а пред него чаша со сок и портокалов као вели мамоооо!!

А Love had changed me? :)

Имам една и на неа пишува: Im your worst nightmare и ја носев кога одев на училиште,но сега нешто не ја носам,а имам и друга на која пишува:Оваа је само моја мајца и точка и таа сеуште ја носам,а инаку обожавам маички со интересни натписи :wink:

Ja imam edna:

FUCK YOU FUCK ME
FUCK WAR FUCK PEACE
FUCK LIFE FUCK DEAD
FUCK MONEY FUCK POWERTY
I`M SERIOUS
FUCK FUCK FUCK.

I EDNA DRUGA:

SPERMINATOR
(SPERMA)
Fuck you i`ll be back

Ги имам доста... Lets talk about sex baby,Red light Discreet и со знаци на неа... тие се така појаки :)

Дај ми кусур нејќам мастика!!

У Охрид имаше ваква ама на српски!!! ептен е ѕверска.

А имам и слушнато дека имало некој бутик ли незнам што на Бит-Пазар и земале 300 ден и ти печателе натпис некој. А дали постои стварно незнам.

Не носам вакви маички, иако мислам дека се доста интересни и оригинални.

Најнова ми е поклон една пишува Good evening bitches...и две што ги заборавив да ги спомнам...
I love Macedonia :je:
Beep now you motherfucker,со којотот и брзата птица :vozbud:

Ви се допаѓа мојава маица?

Ја правев во Рамстор, втори кат одма при влезот во киното. Одете проверете, пристапна цена од 350 за бела и 450 за црна маица, принтани од две страни.

Ви се допаѓа мојава маица?

Ја правев во Рамстор, втори кат одма при влезот во киното. Одете проверете, пристапна цена од 350 за бела и 450 за црна маица, принтани од две страни.
Убаа ти е мајцата, него, мојт ти да им даеш твое лого?
А, имаат женски(струкирани) маици?
И, може на моја мајца да ми принтаат?

Ејјјјјјј ..Си земав пред некој ден една топ маичка со натпис

НИСАМ ГИНЕКОЛОГ , АЛИ МОГУ ДА ПОГЛЕДАМ ..може некој аима начекано таква

Убаа ти е мајцата, него, мојт ти да им даеш твое лого?
А, имаат женски(струкирани) маици?
И, може на моја мајца да ми принтаат?

Може да им дадеш твоја слика, ама принтаат во CMYK, а не RGB и сликата која што ти ќе им ја дадеш на маица ќе излезе во многу поразлични бои, затоа би ти препорачала прво ти да смениш канал.
Немаат струкирани, само такви како на Братот во различни големини.
А за твоја маица... рекоа дека може, ама тешко дека ќе успеат да ти испринтаат, зашто во моментов не можат ни на нивните црни да принтаат, само на белите.
Значи, овде идеш на среќа.:)

За повеќе информации ве молам контактирајте го мојот комерцијален агент, г-ца Мавечка.:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom