братт што има врска тоа ако си почетник земи mage јас играм година и пол wow имам mage full t6 и мое мислење е дека е теско за почетник mage.Rokaj Mage , definitivno zasto ako si pocetnik toa ti e najinteresna klasa za igranje ... lesno se lvlira , nemoj da pocinjas warlock ... sea za sea e mnogu tapa a i da ti kazam pravo klasata e epten monotona za igranje ... ma da ti si znaes koga bi bil na tvoe mesto bi izbral Mage
И мејџот и локот земат маунт на 30-ка , само на овој од тренер шо му е, и петојте на хантерите само се хранат . За другото се сложвам, се си има своја тежина, и секој за нешто е потребен во играта.И јас гледав малку, едноставно сватив дека: сите класи на вов се потребни, не е битно каде и зошто, сите се потребни, и кој и да почнеш нема да се заебеш... Мејџот сеа има нели портали, и си прави храна, и пијалоци, а варлокот има маунт... некако ми изгледа дека е потежок варлокот, а и тие пет кој ке ги храни :pos2:, а мејџот ми е така позаебан... пред некој ден се вклучив на оригинал и почнеав еден нов карактер (онака безврска) и може да се каже 60-70% од почетниците беа мејџови... така беше случајот тие реалми ја кај што гледав, бев на 2-3... така да, очекувам уште одговори...