Mafia.mk - БЕЗ ЛИНКОВИ!

• Креатор на темата Креатор на темата Адиктус
  • Време на започнување Време на започнување
тотето и Devil639 тие двајца така викаат сеа од понеделник се обединуваме фамилијарно:helou: не се карајте меѓусебе бе овие бадијала сакаат да не јадат:wink:

Тој беше не бев јас :salut::nesum:...

Ха бе се караме за една игра, коментарот го напишав на мајтап онака, да видам дали ќе напиши на форумот.

Иначе на овај ламја да не му кликате дека многу досаден чеок, на сите форуми досадва да сме му кликнеле...

И то на предходната страна што беше кајгана-пичи, бадијала-рулз... не е од мене...

Тој беше не бев јас :salut::nesum:...

Ха бе се караме за една игра, коментарот го напишав на мајтап онака, да видам дали ќе напиши на форумот.

Иначе на овај ламја да не му кликате дека многу досаден чеок, на сите форуми досадва да сме му кликнеле...

И то на предходната страна што беше кајгана-пичи, бадијала-рулз... не е од мене...

немојте така бе седите на 2 места на крај ќе добиете к*р по чело , ќе видиме коа ќе се праат фамилии заебете тоа бадијала страната , бадијала(Џабе) го трошат времето на мафиа.мк

Кај може да купам сеф и швајцарска банкарска сметка? У кој град мислам...

п.с. И атомска бомба сакам да знам кај може да се купи.

Сметка и сеф во Амстердам во продавницата а атомка во Скопје и Софија во продавницата.

skydriver стварно bojanis ти е брат?

ne znaes da se ponasas zatoa ke si go jades po cel den se dodeka javno ne se izvinis !

Шо да ти се извинам бе, 100 пати ти реков и ја и други да престанеш да напаѓаш ти ко невидел... терај си по твое, а за извинување ќе почекаш малце... него да не сакаш и букет да ти донесма јбт?! :smir:

Шо да ти се извинам бе, 100 пати ти реков и ја и други да престанеш да напаѓаш ти ко невидел... терај си по твое, а за извинување ќе почекаш малце... него да не сакаш и букет да ти донесма јбт?! :smir:

Тулумби му однеси, или една тегла ајвер. :icon_bigg

Полека со препукувањата и навреди, ипак е игра.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom