http://www.mafia.mk/profile/936
210 000 ima kes, ja nemozam da go napadnam slab e:Glup:
210 000 ima kes, ja nemozam da go napadnam slab e:Glup:
тотето и Devil639 тие двајца така викаат сеа од понеделник се обединуваме фамилијарно:helou: не се карајте меѓусебе бе овие бадијала сакаат да не јадат:wink:
немојте така бе седите на 2 места на крај ќе добиете к*р по чело , ќе видиме коа ќе се праат фамилии заебете тоа бадијала страната , бадијала(Џабе) го трошат времето на мафиа.мкТој беше не бев јас :salut::nesum:...
Ха бе се караме за една игра, коментарот го напишав на мајтап онака, да видам дали ќе напиши на форумот.
Иначе на овај ламја да не му кликате дека многу досаден чеок, на сите форуми досадва да сме му кликнеле...
И то на предходната страна што беше кајгана-пичи, бадијала-рулз... не е од мене...
Извини не знаев дека си од кајгана :smir:BigBull од тука е,30 пати ме напаѓа,ако е од тука нека не напаѓа,јас сум Deko17
Шо да ти се извинам бе, 100 пати ти реков и ја и други да престанеш да напаѓаш ти ко невидел... терај си по твое, а за извинување ќе почекаш малце... него да не сакаш и букет да ти донесма јбт?! :smir:ne znaes da se ponasas zatoa ke si go jades po cel den se dodeka javno ne se izvinis !
Тулумби му однеси, или една тегла ајвер. :icon_biggШо да ти се извинам бе, 100 пати ти реков и ја и други да престанеш да напаѓаш ти ко невидел... терај си по твое, а за извинување ќе почекаш малце... него да не сакаш и букет да ти донесма јбт?! :smir:
mislish ajvar?Тулумби му однеси, или една тегла ајвер. :icon_bigg
ипак кајганачии сме јадете ги бадијалџиите:helou:Полека со препукувањата и навреди, ипак е игра.
Не. Ајвер!mislish ajvar?