Mafia.mk - БЕЗ ЛИНКОВИ!

Член од
23 јуни 2007
Мислења
246
Поени од реакции
3
тотето и Devil639 тие двајца така викаат сеа од понеделник се обединуваме фамилијарно:helou: не се карајте меѓусебе бе овие бадијала сакаат да не јадат:wink:

Тој беше не бев јас :salut::nesum:...

Ха бе се караме за една игра, коментарот го напишав на мајтап онака, да видам дали ќе напиши на форумот.

Иначе на овај ламја да не му кликате дека многу досаден чеок, на сите форуми досадва да сме му кликнеле...

И то на предходната страна што беше кајгана-пичи, бадијала-рулз... не е од мене...

aleksandarreal

Sport fanatic
Член од
15 мај 2009
Мислења
905
Поени од реакции
276
Тој беше не бев јас :salut::nesum:...

Ха бе се караме за една игра, коментарот го напишав на мајтап онака, да видам дали ќе напиши на форумот.

Иначе на овај ламја да не му кликате дека многу досаден чеок, на сите форуми досадва да сме му кликнеле...

И то на предходната страна што беше кајгана-пичи, бадијала-рулз... не е од мене...
немојте така бе седите на 2 места на крај ќе добиете к*р по чело , ќе видиме коа ќе се праат фамилии заебете тоа бадијала страната , бадијала(Џабе) го трошат времето на мафиа.мк

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Кај може да купам сеф и швајцарска банкарска сметка? У кој град мислам...

п.с. И атомска бомба сакам да знам кај може да се купи.

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Сметка и сеф во Амстердам во продавницата а атомка во Скопје и Софија во продавницата.

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.319
Поени од реакции
272
skydriver стварно bojanis ти е брат?

Daniel.

Juventino per sempre
Член од
18 август 2009
Мислења
620
Поени од реакции
356
Ovoj Chaos, od tuka e? Ako e od Kajgana da prestane da me napaga.

Г

Грејвдигер

Гостин
ne znaes da se ponasas zatoa ke si go jades po cel den se dodeka javno ne se izvinis !
Шо да ти се извинам бе, 100 пати ти реков и ја и други да престанеш да напаѓаш ти ко невидел... терај си по твое, а за извинување ќе почекаш малце... него да не сакаш и букет да ти донесма јбт?! :smir:

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Шо да ти се извинам бе, 100 пати ти реков и ја и други да престанеш да напаѓаш ти ко невидел... терај си по твое, а за извинување ќе почекаш малце... него да не сакаш и букет да ти донесма јбт?! :smir:
Тулумби му однеси, или една тегла ајвер. :icon_bigg

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Полека со препукувањата и навреди, ипак е игра.

Kajgana Shop

На врв Bottom