Mafia.mk - БЕЗ ЛИНКОВИ!

• Креатор на темата Креатор на темата Адиктус
  • Време на започнување Време на започнување
Можете да извршувате злосторства бе? Мене уште ми нејќе:/

абе ова дрогата кај држи најубава цена ?
да не с епрефрлувам на секое од град во град

Секој сат се менва цената. Јас си седам во еден град и чекам добра цена.

Марихуана: 1200-1300
Печурки: 2100
Амфетамин: 3000-3100

Секој сат се менва цената. Јас си седам во еден град и чекам добра цена.

Марихуана: 1200-1300
Печурки: 2100
Амфетамин: 3000-3100
toteto ти си бе алооооо прееска го нападна alexandar5 торко еден:tapp: пА уште ми се заканува бадијала биле ‘јаки‘ хахахахаах бегај таму

Леле одвај чекам,само нека дадат да се формираат фамилии и ке почне војната:helou:.

Бидете мирни тука сум јас :)..Иначе не сум многу активен на кајгана форумов така да мене можете да ме најдете под “мафијашкото“ име Pipelin и секако не сум сеуште непријателски настроен :) ама си напаѓам :P

Бидете мирни тука сум јас :)..Иначе не сум многу активен на кајгана форумов така да мене можете да ме најдете под “мафијашкото“ име Pipelin и секако не сум сеуште непријателски настроен :) ама си напаѓам :P

Lamja против Pipelin
Lamja има 775 убијци кој нанесоја на противникот 442010 штета!

Pipelin има 226 убијци кој нанесоја на противникот 182315 штета!

Ти победи!
Lamja има 0 € добиени од ова!

hehhe mal potsetnik deka ne si sea za sea da se prskas ne deka sum zver ali kuti si uzivaj si:))

^
Многу си спор :)...ги извадив парите за печурчиња ;)и после тоа гледам порака си ме нападнал :)...

можеби имам некаква позадина не се знае :)...а нема врска со бадијала таму сум само член. Иначе и јас сум слаб за разлика од тебе СЕГА ЗА СЕГА не се знае како ќе биде понатака...поздрав.

За жал вие сте мртов!!!
Вие бевте убиен од Dejan и успеа да Ви украде 0 €
Откако Ве уби Dejan Ви го украде паричникот каде што Ви беа парите и кредитната картичка. Балансот на банкарската сметка Ви е 0 €
Доколку сте сопственик на железничка станица или аеродром, државата ќе Ви ги одземи и ќе ги даде под јавна лицитација.

Вашиот профил ќе биде реактивиран во рок од 24 часа

аман :toe:

За жал вие сте мртов!!!
Вие бевте убиен од Dejan и успеа да Ви украде 0 €
Откако Ве уби Dejan Ви го украде паричникот каде што Ви беа парите и кредитната картичка. Балансот на банкарската сметка Ви е 0 €
Доколку сте сопственик на железничка станица или аеродром, државата ќе Ви ги одземи и ќе ги даде под јавна лицитација.

Вашиот профил ќе биде реактивиран во рок од 24 часа

аман :toe:

и што сега да плачиме ? :tapp::tapp::tapp::tapp:

Кумови
во понеделник фамилија кајгана мора да се направи

У пм да иде играва веќе на живци ми дојде, 5 пати пробувам да направам злосторство 4 пати во затвор ме пикаат.. а за кола па да не правам муабет.. :nerv: :nerv:

Абе да идеш у затвор ајде али да ти навалат сите и да те тепаат дур не умреш??...а нз шо е поентата кога и вака итака кеш неам мн ...до моите 200к ли им дошло НЗ :nerv:

Абе да идеш у затвор ајде али да ти навалат сите и да те тепаат дур не умреш??...а нз шо е поентата кога и вака итака кеш неам мн ...до моите 200к ли им дошло НЗ :nerv:

ти ли бе најде да плачеш :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom