Mafia.mk - БЕЗ ЛИНКОВИ!

• Креатор на темата Креатор на темата Адиктус
  • Време на започнување Време на започнување
Дај кажете како да украдам кола, кликам на колата, идам изврши и само си стои така...кај е тој златен пиштоЛ?
така треба
нема више златен пиштол - изврши е сега
а тоа шо е спора страната - спора е

Дај кажете како да украдам кола, кликам на колата, идам изврши и само си стои така...кај е тој златен пиштоЛ?
Златниот пиштол го нема повеќе, заменет е со копчето „изврши“. Инаку избираш која кола сакаш да ја украдеш т.е ја селектираш, па потоа кликаш на „изврши“ и ќе ти даде дали си ја украдел колата или те уапсила полиција. :)

Златниот пиштол го нема повеќе, заменет е со копчето „изврши“. Инаку избираш која кола сакаш да ја украдеш т.е ја селектираш, па потоа кликаш на „изврши“ и ќе ти даде дали си ја украдел колата или те уапсила полиција. :)

Тоа е финтата, 15 минути ми стои у место така..до мене е или до играта?

ама споро се апдејтува ова топ 100
треа да сум 9ти ме кажува 11ти, стариот број на моќ го прикажува во топ 100 xD

се регистрирав и јас pio-pzs сум потпишан

Сега едвај отвора кај мене, а сабајле беше супер, ама само денеска има регистрирано околу 500 мафијаши. :)

ама споро се апдејтува ова топ 100
треа да сум 9ти ме кажува 11ти, стариот број на моќ го прикажува во топ 100 xD

нарочно им е направено тоа ... малце доцни статистиката .. ама затоа побрзо реагираат сите други работи ..

ЦЦ се курчам неможам пари во банка ни да ставам ни да извадам, а имам сметка:@

abe decki daj kliknete kaj mene ja site so ke vidam ostavile taen link gi kliknav i koj me klika odma vrakam daj klikne te me http://mafia.mk/click/539

aj некој ако сака да играме на организиран криминал имам мерцедес бенз и многу добри оружја па стаете ме нешто од тие две поздрав

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom