Mafia.mk - БЕЗ ЛИНКОВИ!

• Креатор на темата Креатор на темата Адиктус
  • Време на започнување Време на започнување
А оти ми дава ова, кога сакам да нападнам некој

ГРЕШКА!

Немаш поени за напад

Купи си поени за напад од Скопје од продавницата ...
ама не напаѓај некој шо има повеќе Моќ од тебе .. џабе е

ГРЕШКА!

Треба да го имаш рангот Кум за да создадеш нова фамилија
OK

Сајтот едвај ми го отвара, 10 дена чекам да го средат багот со кумот, сеуште имаат баг со зачленувањето во фамилија (немора да постои фамилија за да ја завршите таа мисија) и уште еден тон други багови.

Разбирам дека е бета верзија, ама ова е за никаде, ако продолжат вака за 3-4 дена максимум никој нема да ја игра играва. :toe:

Едит: Сорете вие што ви немам вратено на тајниот клик, ама неможам да стасам да ја отворам страната, неам нерви да чекам, ќе ви се раздужам после кога ќе се растерети серверот.

Темата за линковите е префрлена во Играчница.

Па, спамирајте колку сакате сега! :)

Што е Работта со тва Патувањето...Од Сношти имам купано карта оште ми се нема префрљано...треба ли да ги чекам тии 25 мин ???:toe::toe:

Што е Работта со тва Патувањето...Од Сношти имам купано карта оште ми се нема префрљано...треба ли да ги чекам тии 25 мин ???:toe::toe:

ако си купил за во 00 00 ... нема да тргнеш .. откажи го и купи нова карта ..

играва стана ептееен досадна...:nesum:

Играва е полна со багови а и нешто брзината сега заебава сабајле шо убо л`згаше...

Лее 4 часа не бев дома 50 души ми кликнале на тајниот линк, цел ден ќе ми треба додека ги искликам сите...

Извинете за линкот ама ми треба барем 10 клика http://mafia.mk/click/514 ке ја избришам што биде работа

Напаѓајте го Mikiii
Има 2,6 милиони во банка.

untitled6.png

БРАВО
Ти успеа и сега имаш 1772501 €
OK
OK

Конечно успеав МВР

да се измочам у играта коче ненормално

Како се купува сеф?

Изгледа може веќе да се прават фамили... SkyDriver?

Гледам од левата страна има мени “Фамилии“ таму би требало да ги прикажува сите фамили...

Кој е во Софија нека го напаѓа goran ОДМА
Има 118к кеш

едит: ги тргна

Дај кажете како да украдам кола, кликам на колата, идам изврши и само си стои така...кај е тој златен пиштоЛ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom