Mafia.mk - БЕЗ ЛИНКОВИ!

• Креатор на темата Креатор на темата Адиктус
  • Време на започнување Време на започнување
zosto ne mozam da napagam nikogo celo vreme mi veli ne mozes da napadnis nekoj pod zastita na drzavata, a i nekoi koli koi gi kradam ne mi se pojavuvaat vo garazata?

Metono1[mkd];3434139 напиша:
Како и кога ќе можам да извршам некое од лесните злосторства? Почетник сум, 5 пати пробав и несака..

http://www.mafia.mk/click/3940 ако сака некој нека кликне, да добијам некоја пара повеќе како за почетник :) Фала.

Од десното мени одбери Злосторства и таму нели пред тебе има Мали кражби. Одбери едно, ама гледај и колкави шанси имаш :wink:
Инаку кликнав на линкот, ти кликни на мојот, во потпис ми е :)

zosto ne mozam da napagam nikogo celo vreme mi veli ne mozes da napadnis nekoj pod zastita na drzavata, a i nekoi koli koi gi kradam ne mi se pojavuvaat vo garazata?

Тој што сакаш да го нападнеш си купил заштита, а колите не си успеал да ги украдеш или те фатила полицијата, или те видела па те брка :helou:

АБЕ НЕ СЕ ПРАВИ НАИВЕН, ТИ ПИШУВА ГОРЕ ТЕМАТА Е БЕЗ ЛИНКОВИ!

Јас колку што гледам и самиот автор има линк, и овој Dovicinski а којзнае уште колку други . :wink:

Да ама повикуваш да ти кликнат. Исто е тоа :wink:
И ај не замарај :helou:

Ti mrdnat si batka??? Citas li deka ne treba link da postavuvas tuka ( bez linkovi ) a taka moze da pisas !! ccccc, prvo vidi pa pisaj be !:jaj:

ajde istrgajteme sea od zatvor vredam 2 000 000 fala.

Zosto ne mozam da se vratam od Sofia vo Skopje?
Imam kupeno bilet a veke 3 voza pominaa nikako da zaminam:uvo:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom