Од десното мени одбери Злосторства и таму нели пред тебе има Мали кражби. Одбери едно, ама гледај и колкави шанси имаш :wink:Metono1[mkd];3434139 напиша:Како и кога ќе можам да извршам некое од лесните злосторства? Почетник сум, 5 пати пробав и несака..
http://www.mafia.mk/click/3940 ако сака некој нека кликне, да добијам некоја пара повеќе како за почетник Фала.
Тој што сакаш да го нападнеш си купил заштита, а колите не си успеал да ги украдеш или те фатила полицијата, или те видела па те брка :helou:zosto ne mozam da napagam nikogo celo vreme mi veli ne mozes da napadnis nekoj pod zastita na drzavata, a i nekoi koli koi gi kradam ne mi se pojavuvaat vo garazata?
Јас колку што гледам и самиот автор има линк, и овој Dovicinski а којзнае уште колку други . :wink:АБЕ НЕ СЕ ПРАВИ НАИВЕН, ТИ ПИШУВА ГОРЕ ТЕМАТА Е БЕЗ ЛИНКОВИ!
Еве ти бе доказ.Ti si mrdnat 100% !:jaj:
Е сеа за инат не ти кликнувам! :helou:Добро е ни се врати Кајганче Мафиичката : ) )
Ајде сега само тајни линкови секој ден : ) )
П.С -- Кликни Таен Линк Враќам !
A ti gledas nekade dali sum postiral link be ccccc sekakvi ve ima?????Еве ти бе доказ.
Е сеа за инат не ти кликнувам! :helou:
Да ама повикуваш да ти кликнат. Исто е тоа :wink:A ti gledas nekade dali sum postiral link be ccccc sekakvi ve ima?????
P.S Me boli uvo so nema da mi kliknes :back:
Ti mrdnat si batka??? Citas li deka ne treba link da postavuvas tuka ( bez linkovi ) a taka moze da pisas !! ccccc, prvo vidi pa pisaj be !:jaj:Да ама повикуваш да ти кликнат. Исто е тоа :wink:
И ај не замарај :helou:
Фино кажано.ај не пишувајте глупости да не и стават клуЧ на темата
Aј бе ти врати почит nick GameMasteRДобро бе.
ЛУЃЕ АЈ ВЕ МОЛАМ КЛИКНЕТЕ МИ НА ЛИНКОТ ВО ПОТПИС
ajde istrgajteme sea od zatvor vredam 2 000 000 fala.