Mafia.mk - БЕЗ ЛИНКОВИ!

• Креатор на темата Креатор на темата Адиктус
  • Време на започнување Време на започнување
Што е работата со фамилијата зашто ја нема? :uvo:

Кајгана Фамилија RIP Again. Ве Жалам искрено :tapp::tapp:

Ајде белким третата фамилија ќе биде успешна. Не ве прима ова странава, изгледа не е по јајцата па FAIL некаков ерор ваѓа :pos2::pos2::pos2:

Кајгана Фамилија RIP Again. Ве Жалам искрено :tapp::tapp:

Ајде белким третата фамилија ќе биде успешна. Не ве прима ова странава, изгледа не е по јајцата па FAIL некаков ерор ваѓа :pos2::pos2::pos2:

Дечко, дај губи се не замарај.

Лечи комплекси на друго место, или излези надвор малце, прошетај се.

Оди на кафе, играј фудбал, премногу си на играва. :smir:

lele vzatvor sum staven poradi glupite zlatni pistoli i toa 24 H :@:@

ФАМИЛИЈАТА БЕШЕ ИЗБРИШАНА, ПА ПОВТОРНО Е ФОРМИРАНА, ЌЕ БИДАТ ВРАТЕНИ ХОТЕЛИТЕ И ПАРИТЕ, МЕЃУТОА СИТЕ ЧЛЕНОВИ КОИ БЕА И САКААТ ДА СЕ ЗАЧЛЕНАТ НЕКА ПРАТАТ ПОКАНА.

ФАМИЛИЈАТА БЕШЕ ИЗБРИШАНА, ПА ПОВТОРНО Е ФОРМИРАНА, ЌЕ БИДАТ ВРАТЕНИ ХОТЕЛИТЕ И ПАРИТЕ, МЕЃУТОА СИТЕ ЧЛЕНОВИ КОИ БЕА И САКААТ ДА СЕ ЗАЧЛЕНАТ НЕКА ПРАТАТ ПОКАНА.

Ајде, пратив

Пратив, Incognito. :pipi:

Пратете сите, кога ќе ги вратат сите хотели и пари пак ќе ве прифатам :)

ВРАТЕНИ СЕ И ХОТЕЛИТЕ И ПАРИТЕ, ЕДИНО ШТО ТРЕБА Е ПОВТОРНО ДА ПРАТИТЕ ПОБАРУВАЊЕ ЗА ВЛЕЗ ВО ФАМИЛИЈАТА, ЗА ДА ВЕ ПРИФАТАМ.

ВРАТЕНИ СЕ И ХОТЕЛИТЕ И ПАРИТЕ, ЕДИНО ШТО ТРЕБА Е ПОВТОРНО ДА ПРАТИТЕ ПОБАРУВАЊЕ ЗА ВЛЕЗ ВО ФАМИЛИЈАТА, ЗА ДА ВЕ ПРИФАТАМ.

ама не се вратени платените убијци на фамилијата

па затоа треба да се клика повеќе пати во денот

Прифати ме!

ама не се вратени платените убијци на фамилијата

па затоа треба да се клика повеќе пати во денот

А не ја знам разликата и што придонесуваат платените убијци. Освен што ако имаш изедначена моќ со некој, тој што има повеќе убијци ќе победи нели. И која е шансата да се изендачи нечија моќ? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom