Кајгана Фамилија RIP Again. Ве Жалам искрено
Ајде белким третата фамилија ќе биде успешна. Не ве прима ова странава, изгледа не е по јајцата па FAIL некаков ерор ваѓа :pos2::pos2::pos2:
Тие четири пиштоли се нешто слично на она „Докажи дека си човек: JSKWQ“. Незнам како може да ги утнеш три пати.lele vzatvor sum staven poradi glupite zlatni pistoli i toa 24 H
Ајде, пративФАМИЛИЈАТА БЕШЕ ИЗБРИШАНА, ПА ПОВТОРНО Е ФОРМИРАНА, ЌЕ БИДАТ ВРАТЕНИ ХОТЕЛИТЕ И ПАРИТЕ, МЕЃУТОА СИТЕ ЧЛЕНОВИ КОИ БЕА И САКААТ ДА СЕ ЗАЧЛЕНАТ НЕКА ПРАТАТ ПОКАНА.
Me2 :smir:Ајде, пратив
Пратив, Incognito.ФАМИЛИЈАТА БЕШЕ ИЗБРИШАНА, ПА ПОВТОРНО Е ФОРМИРАНА, ЌЕ БИДАТ ВРАТЕНИ ХОТЕЛИТЕ И ПАРИТЕ, МЕЃУТОА СИТЕ ЧЛЕНОВИ КОИ БЕА И САКААТ ДА СЕ ЗАЧЛЕНАТ НЕКА ПРАТАТ ПОКАНА.
ама не се вратени платените убијци на фамилијатаВРАТЕНИ СЕ И ХОТЕЛИТЕ И ПАРИТЕ, ЕДИНО ШТО ТРЕБА Е ПОВТОРНО ДА ПРАТИТЕ ПОБАРУВАЊЕ ЗА ВЛЕЗ ВО ФАМИЛИЈАТА, ЗА ДА ВЕ ПРИФАТАМ.
Прифати ме!ВРАТЕНИ СЕ И ХОТЕЛИТЕ И ПАРИТЕ, ЕДИНО ШТО ТРЕБА Е ПОВТОРНО ДА ПРАТИТЕ ПОБАРУВАЊЕ ЗА ВЛЕЗ ВО ФАМИЛИЈАТА, ЗА ДА ВЕ ПРИФАТАМ.
А не ја знам разликата и што придонесуваат платените убијци. Освен што ако имаш изедначена моќ со некој, тој што има повеќе убијци ќе победи нели. И која е шансата да се изендачи нечија моќ?ама не се вратени платените убијци на фамилијата
па затоа треба да се клика повеќе пати во денот