мене ми изгледа како копи паст само е многу по тапаиграта е супер но , нели е иста како оваа ? www.bandias.com ???
Ке убијаш невешто, мојо акаунт е хакнан и сеа чекам цела недела не се ми даделе пасворд веке нов акаунт си играм и можеби ако бива ке кажам да ми го префрлат рангот парите и победените битки на др јузер.. Белки ке ми успееkazete da ubieme nekoj mafias be![]()
Бесплатна е скриптата за играва и секој може да направи ваква игра... еве од кај мене на сервер инсталирана.играта е супер но , нели е иста како оваа ? www.bandias.com ???
Некојпат е така, ке пробаш со други деца ке бива..Еј здраво, јас сум нов на форумов, а истот така играм мафиа и имам еден проблем. Јас организирав криминал и пријавив шофер и експерт за оружје, но само шоферот може да прифати, а експерто за оружје не, пробав од друг компјутер но пак исто, креирав ново злосторство, пак исто ,со друг профил, пак исто. Ве молам кажете штое проблемот.
абе брат ај кажи која е скриптата (ако нејкеш на сите прати ми пп)Бесплатна е скриптата за играва и секој може да направи ваква игра... еве од кај мене на сервер инсталирана.
http://i47.tinypic.com/331dafo.jpg
Име ми е Quick ако некој сака размена на почит нека пише по ПП. Имам 28 поени