Mafia.mk - БЕЗ ЛИНКОВИ!

M

marko 1996

Гостин
А што е финтата со дрогата?
Сега ќе надградам за марихуана.
Значи тоа ти се демек планатажи и коа ке напраиш пр. 2 плантажи добиваш 2 кила марихуана таа моментално у Лондон најболје се продава илјада и нешо за кило и така си праиш пари повратна инвестиција :)

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.288
Поени од реакции
6.998
На 8% шанса украдов лижавче :pos: :pos: :pos: Иначе заглавив едно дестина пати у затвор,4 пати заради колите и 5-6 заради лижавчињата :pos:

M

marko 1996

Гостин
Ја мислам ако имаше влагање у серии у играва ке бев у први 3 имам скор 7 пати обид за крадање лижавче 7 пати у затвор у серија :)

Член од
5 август 2007
Мислења
3.586
Поени од реакции
2.608
На сите ви изнастегав. Одете да си проверите во таен линк, и кај што пишува Dee_jay да стегните на клучот жолт ПОТХИТНО :)

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
На сите ви изнастегав. Одете да си проверите во таен линк, и кај што пишува Dee_jay да стегните на клучот жолт ПОТХИТНО :)
Лажеш :) мене не си ми кликнал :)
те нема кај клучевите .. инаку сите жолти ги искликав ... како ме кликате така враќам :wink:

Член од
5 август 2007
Мислења
3.586
Поени од реакции
2.608
Лажеш :) мене не си ми кликнал :)
те нема кај клучевите .. инаку сите жолти ги искликав ... како ме кликате така враќам :wink:
А бре останаја 5-6 души, имела ме фати ебаго :) Побарај таму во онлајн играчи dee_jay клинкни ме ќе ти вратам:pipi:

BloodyTampon

Works in deep&dark places
Член од
8 август 2009
Мислења
798
Поени од реакции
60
Кликнав на сите online.

Адиктус

Дрф.
Член од
26 јануари 2008
Мислења
725
Поени од реакции
33
Честитки! Ти беше унапреден во ранг Џебџија!

Уште 7-8 илјади и ставам на амстердам железницата (заради мисијата.. знам дека нема да земам х))

Член од
26 февруари 2008
Мислења
305
Поени од реакции
61
Честитки! Ти беше унапреден во ранг Џебџија!

Уште 7-8 илјади и ставам на амстердам железницата (заради мисијата.. знам дека нема да земам х))
Џебчија е после Чистач така..И ајде мавај на тоа железницата

Член од
2 септември 2008
Мислења
77
Поени од реакции
16
kradenjeto koli polesno od kradenje lizavcinja coooollllllllll:vozbud::vozbud::vozbud:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.726
Поени од реакции
52.661
Адиктус, те пројдов и во ранк и во број на платени убијци, а уште сум ранк клошар :vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom