:baeh:Donev против toteto
Donev има 979 убијци кој нанесоја на противникот 2161455 штета!
toteto има 683 убијци кој нанесоја на противникот 582725 штета!
Ти победи!
Donev има 1276 € добиени од ова!
Нели ќе ме убивавте? Нели пакуваше куфери за Ск да дојдеш и да ме утепаш???Кој е овој Makedonija ? добро бе нека не напаѓа толку нека не биде досаден
Pipelin e бадијалџија фукај го каква досада напрај да му биде инетресно држе:pos2:Нели ќе ме убивавте? Нели пакуваше куфери за Ск да дојдеш и да ме утепаш???
Сеа ми викаш да не те напаѓам..
Брат уживај сеее океј смејсе и играј тамуPipelin e бадијалџија фукај го каква досада напрај да му биде инетресно држе:pos2:
Нели ќе ме убивавте? Нели пакуваше куфери за Ск да дојдеш и да ме утепаш???
Сеа ми викаш да не те напаѓам..
Многу бавна ти е раката или слаб интернет имаш . Мене можеш да ме ограбиш само кога ќе ми снема интернет при продавање дрога и тогаш ќе ти биде среќен ден а дотогаш...ќе собираш по 1 евроНормално дека ке го напаѓам..
Ве читав на бадијала 2 страни се договаравте да ме напаѓате, некој ке доаѓал во Ск некој ке си останувал да ме тепа...видов колку ме утепавте дундиња едни..се курчите а сите по 100к моќ имате ебавеБрат уживај сеее океј смејсе и играј таму
Јас да пакувам ? брате јас од скопје не сум помрднат една недела. и да ти кажам искрено не планирам ни да се тргнам во скоро време (oсвен ако не поскапе дрогата што не верувам).
Патем кога сум ти кажал дека идам во Скопје само заради тебе...јбг другарчето твое цркава што да прајме...тешка му земја.:smir:
Ајт да пофармам малце да соберам борчот :pos2::pos2:
Најди некаде каде што јас сум се договарал за тебе да те нападнам, и ти ваѓам 1 милион да ме нападнеш и да ми ги собереш пиче јас се тепам на некој што е рамен со мене има време и за тебе....:salut:Ве читав на бадијала 2 страни се договаравте да ме напаѓате, некој ке доаѓал во Ск некој ке си останувал да ме тепа...видов колку ме утепавте дундиња едни..се курчите а сите по 100к моќ имате ебаве
Неможе рамен..или е појак или е послаб од тебе...ако најдеш рамен, те частамНајди некаде каде што јас сум се договарал за тебе да те нападнам, и ти ваѓам 1 милион да ме нападнеш и да ми ги собереш пиче јас се тепам на некој што е рамен со мене има време и за тебе....:salut: