Mafia.mk - БЕЗ ЛИНКОВИ!

Член од
21 јуни 2007
Мислења
71
Поени од реакции
2
^ се случува, и мене неколку пати така да не ми земе пари :)

Член од
21 јуни 2007
Мислења
71
Поени од реакции
2
^ Ајде пушти го овој ќе чести пиво во авион :) хехе понекогаш и 0 кеш е многу корисно

Член од
23 јуни 2007
Мислења
246
Поени од реакции
3
Напаѓав со цел да ја прими пораката што сакав да ја пратам, дека не си можи со мене!!!

Член од
21 јуни 2007
Мислења
71
Поени од реакции
2
Кој е овој Makedonija ? добро бе нека не напаѓа толку нека не биде досаден:tapp:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.720
Donev против toteto

Donev има 979 убијци кој нанесоја на противникот 2161455 штета!

toteto има 683 убијци кој нанесоја на противникот 582725 штета!

Ти победи!
Donev има 1276 € добиени од ова!​
:baeh:

Член од
28 април 2009
Мислења
1.831
Поени од реакции
253
Кој е овој Makedonija ? добро бе нека не напаѓа толку нека не биде досаден:tapp:
Нели ќе ме убивавте? Нели пакуваше куфери за Ск да дојдеш и да ме утепаш???
Сеа ми викаш да не те напаѓам..

DejanB.

Се залетувам...
Член од
20 декември 2009
Мислења
506
Поени од реакции
14
Утре ке биде фамилиарното здружување така ?

aleksandarreal

Sport fanatic
Член од
15 мај 2009
Мислења
905
Поени од реакции
276
Pipelin e бадијалџија фукај го каква досада напрај да му биде инетресно држе:pos2:

Член од
21 јуни 2007
Мислења
71
Поени од реакции
2
Pipelin e бадијалџија фукај го каква досада напрај да му биде инетресно држе:pos2:
Брат уживај :) сеее океј смејсе и играј таму :) :drk:

Јас да пакувам ? брате јас од скопје не сум помрднат една недела. и да ти кажам искрено не планирам ни да се тргнам во скоро време (oсвен ако не поскапе дрогата што не верувам).
Патем кога сум ти кажал дека идам во Скопје само заради тебе...јбг другарчето твое цркава што да прајме...тешка му земја.:smir:

Нормално дека ке го напаѓам..
Многу бавна ти е раката или слаб интернет имаш :). Мене можеш да ме ограбиш само кога ќе ми снема интернет при продавање дрога и тогаш ќе ти биде среќен ден :) а дотогаш...ќе собираш по 1 евро :)
Ајт да пофармам малце :) да соберам борчот :pos2::pos2:

Член од
28 април 2009
Мислења
1.831
Поени од реакции
253
Брат уживај :) сеее океј смејсе и играј таму :) :drk:

Јас да пакувам ? брате јас од скопје не сум помрднат една недела. и да ти кажам искрено не планирам ни да се тргнам во скоро време (oсвен ако не поскапе дрогата што не верувам).
Патем кога сум ти кажал дека идам во Скопје само заради тебе...јбг другарчето твое цркава што да прајме...тешка му земја.:smir:

Ајт да пофармам малце :) да соберам борчот :pos2::pos2:
Ве читав на бадијала 2 страни се договаравте да ме напаѓате, некој ке доаѓал во Ск некој ке си останувал да ме тепа...видов колку ме утепавте дундиња едни..се курчите а сите по 100к моќ имате ебаве

Член од
21 јуни 2007
Мислења
71
Поени од реакции
2
Ве читав на бадијала 2 страни се договаравте да ме напаѓате, некој ке доаѓал во Ск некој ке си останувал да ме тепа...видов колку ме утепавте дундиња едни..се курчите а сите по 100к моќ имате ебаве
Најди некаде каде што јас сум се договарал за тебе да те нападнам, и ти ваѓам 1 милион да ме нападнеш и да ми ги собереш ;) пиче јас се тепам на некој што е рамен со мене има време и за тебе....:tapp::salut:

Член од
28 април 2009
Мислења
1.831
Поени од реакции
253
Најди некаде каде што јас сум се договарал за тебе да те нападнам, и ти ваѓам 1 милион да ме нападнеш и да ми ги собереш ;) пиче јас се тепам на некој што е рамен со мене има време и за тебе....:tapp::salut:
Неможе рамен..или е појак или е послаб од тебе...ако најдеш рамен, те частам

Kajgana Shop

На врв Bottom