Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Очигледно никој не го чува. Носи го на ветеринар и запиши си го на свое име.@Kacar не знам, веројатно. Денес сабајле беше подобро, па исчезна се врати дома и сега е пак лошо. Размислувам да го носам до ветеринар, ако не најдам комшијата кој го чува тоа ми е најлогично решение ...
НЕ !ветеринар одмаImam mache 4 meseci ima i mislam deka e bremeno bidejki mesheto mue ko tvrdo i potecheno..mozno e da e vistina deka e bremeno?
Нели ќе го подарувше поради алергија на мајка ти ?Продавам персиски мачор, стар две години чуван строго во домашни услови, вакциниран капен чешлан и сите редови.Го продавам поради заминување во странство па ако има некој заинтересиран можи да ми пиши инбокс ке се договориме.Прегледај го приврзокот 177147 Прегледај го приврзокот 177148 Прегледај го приврзокот 177148
Тие кај грчка амбасада пет шопови и преку улица пет шоп фауна.Некој да пише каде има од Фармина храна во Скопје, во кој Пет Шоп? Во Пет Експерт не носат веќе.
Moglivet во капиштец исто.Некој да пише каде има од Фармина храна во Скопје, во кој Пет Шоп? Во Пет Експерт не носат веќе.
Паста за мачки против крзнени топчиња и храна специјализирана за против топчиња. А сега на ветеринар да и ги извадат влскнста од желудник.Некој што има ПЕРСИСКА мачка совет?
Мачето е супер се , јаде многу, игра, ама скоро 3 недели се понаша ко да се дави ко да пробува да исповрати а не може..читав дека може да се ,мачат влакнестите топчиња да ги исповратат, и се секирам сеа.. не знам како да му помогнам, а праи звуци ко да се дави..
Паста за мачки против крзнени топчиња и храна специјализирана за против топчиња. А сега на ветеринар да и ги извадат влскнста од желудник.
На почетокот и кај мене беше така, и никогаш не и давам Вискас или некој друг таков бренд оти после повраќа. Јас уште од мал го навикнав на сува храна итоа само Фармина и Ројал поретко. Друга храна нејќе да види, буквално на маса да има било какво јадење он не чепка ништо.[DOUBLEPOST=1507244171][/DOUBLEPOST]Аман веќе...... мачкава моја преку глава ми е ! Нарцисоидна пизда фашист ! Секоја сува храна најквалитетна... профине, хиллс, леонардо, оријен, фармина, бош, брит кер и милион други холистички и суперпремиум храни...... оваа СЕ ДАВИ ВО ВИСКАС, ФРИСКИС И КИТ КЕТ. И варено месо и живо......му се мршти и јаде колку да не виси на коски. Си стои сувата храна во чиниичка ја мењавам секој ден. Едино, ројал ја сакаше и не и се мрштеше онаа за персиски мачки. А ако дојде до нејзе мирис од вискас, тоа настанува апокалипса, мјаучење такви оргазмични движења чиниш досега не видела храна цел живот........ помош!
Во Moglivet има или не ?Moglivet во капиштец исто.