направи тест на алергии , ако се чуствуваш многу тешко не ја чувај во соба, во двор или во ходник..Имам ново маченце за прв пат..еве скоро 2 месеца. Се е супер но јас имам еден проблем. Но најверојатно лергичен сум и многу кивам, но најмногу што ме нервира е при подолго присуство на мачката во соба или при допир многу тешко дишам...некој совет?

).
 ).  Ако не се среди уште 2-3 дена ке го носам пак на вет. Фала ти на одговорите
 Ако не се среди уште 2-3 дена ке го носам пак на вет. Фала ти на одговорите 

Господинот Фигаро беше страшно многу љубоморен и ептен ми беше страв да не му направи нешто. На крај пред да го дадам мачето отиде и му го испи млекцето
 Господинот Фигаро беше страшно многу љубоморен и ептен ми беше страв да не му направи нешто. На крај пред да го дадам мачето отиде и му го испи млекцето  Се мислам од наредното парење да си зачувам едно маче и двечки да чувам, ама мисла ми е Фигаро како ќе го прифати тоа, оти е ептен асоцијален и навикнат целото внимание да е во него. Инаку сестра ми нејќеше да го дадеме мачето, ама морав, барем знам дека ќе го гледаат таму кај што го дадов.
 Се мислам од наредното парење да си зачувам едно маче и двечки да чувам, ама мисла ми е Фигаро како ќе го прифати тоа, оти е ептен асоцијален и навикнат целото внимание да е во него. Инаку сестра ми нејќеше да го дадеме мачето, ама морав, барем знам дека ќе го гледаат таму кај што го дадов.