K
kalimer0
Гостин
Погледнете ја "Средбата" на слепото маченце Оскар со неговите први играчки, нема да останете рамнодушни.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ова ме замисли,чим слепо маченце успева да си игра со топче,зошто па и јас да не успеамПогледнете ја "Средбата" на слепото маченце Оскар со неговите први играчки, нема да останете рамнодушни.
Тие мачки можеш да ги најдеш само во Русија а незнам колку би чинела бидејки не сум била во Русија.
Ако прашуваш за изгледот, вакво маче не само што НЕМОЖЕ да се најде во Македонија,туку неможе да се најде нигде во светот!
А неможе да се најде бидејќи сликава е фотошоп.Непостои ниедна раса на маче со толку куси предни нозе.
А ако прашуваше за маче со таква боја,ете ТОМЕТО: погоре ти оставил слика со иста боја на мачето какво што бараш.
Ova se Kiko i Kika (brat i sestra) me interesira dali mora obavezno da se kastriraat?
I zosto preterano mnogu baraat hrana?
Ke jadt i ne pominuvaat dva saati pak baraat![]()
Ova se Kiko i Kika (brat i sestra) me interesira dali mora obavezno da se kastriraat?
I zosto preterano mnogu baraat hrana?
Ke jadt i ne pominuvaat dva saati pak baraat![]()
Јас тоа го немам доживеано кај мојата, имам приметено дека само го дигаат задникот кога одиш со рака накај опашот... Да не е во време на парење? Или е повредена тамуИмате осетено, или пробајте да видите и помогнете ми..
Кога ја галам мачката во коренот на опашот чуствува нешто и одма се вознемирува почнува да ме каса и гребе... Секаде е тоа така и зошто?
Јас тоа го немам доживеано кај мојата, имам приметено дека само го дигаат задникот кога одиш со рака накај опашот... Да не е во време на парење? Или е повредена тамуСтисни ја на тоа место (не многу силно) ако реагира избезумено значи има болки.
Имате осетено, или пробајте да видите и помогнете ми..
Кога ја галам мачката во коренот на опашот чуствува нешто и одма се вознемирува почнува да ме каса и гребе... Секаде е тоа така и зошто?
Имате осетено, или пробајте да видите и помогнете ми.. Кога ја галам мачката во коренот на опашот чуствува нешто и одма се вознемирува почнува да ме каса и гребе... Секаде е тоа така и зошто?