Мачки (општи дискусии)

• Креатор на темата Креатор на темата faraon
  • Време на започнување Време на започнување
Па од татко црнец и мајка црнкиња може да се роди бело дете? :D
Da ne ja tupam ama da, mozi. I ne ne e to so mislis, tuku preskoknuvanje na generacii mislam se vikase, ako vo minatoto na nekoj od roditelite nekoj predok isaral na strana.
Ili albino vo drug slucaj.
Bilo kako bilo, nekoja gleda bebinja, nekoj macinja, jas gledam 2000 evra plus minus ako izbrojv dobro ;)

Малку минус. И по таткова линија следува наследство. :pos:
Ако си задржуваш некое, плиз задржи го ова во средината и крсти го Aceso ако е женско :ROFLMAO:
А можеш и Асеко :D

Ливадарките чуваат кучиња бе, не мачки. На кучето му требаат триста глупости: да го шеташ, да го носиш на мочање, на какање, да му го собираш изметот... Една работа не знае да направи само, затоа тие ги чуваат, да се најдат зафатени во нешто. Мачката освен да и оставиш јадење и да и ставиш вода - буквално за ништо не и требаш. Се си прави сама. Што ќе и е мачка на ливадарка. :D

Ливадарките чуваат кучиња бе, не мачки. На кучето му требаат триста глупости: да го шеташ, да го носиш на мочање, на какање, да му го собираш изметот... Една работа не знае да направи само, затоа тие ги чуваат, да се најдат зафатени во нешто. Мачката освен да и оставиш јадење и да и ставиш вода - буквално за ништо не и требаш. Се си прави сама. Што ќе и е мачка на ливадарка. :D
Знам бе, ја чувам мачки.
Иначе са паре малечкиве ?

Back
На врв Bottom