Flikson
Провинцијалец
на ФБ ми излезе пост кај што продава некој мали за 6000.Dali znaete kolku e realnata cena na cistokrvni British Shorthair Blue machinja?
Прегледај го приврзокот 473734
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
на ФБ ми излезе пост кај што продава некој мали за 6000.Dali znaete kolku e realnata cena na cistokrvni British Shorthair Blue machinja?
Прегледај го приврзокот 473734
Ако најдеш за 6000, ич не му ја мисли, одма купувај. Се што е под 350 евра денес, е евтино.на ФБ ми излезе пост кај што продава некој мали за 6000.
Ovie site isti

ПРЕНАЈСЛАТКИ БЕБИЊА.

Па од татко црнец и мајка црнкиња може да се роди бело дете?Ovie site isti![]()

Da ne ja tupam ama da, mozi. I ne ne e to so mislis, tuku preskoknuvanje na generacii mislam se vikase, ako vo minatoto na nekoj od roditelite nekoj predok isaral na strana.Па од татко црнец и мајка црнкиња може да се роди бело дете?![]()

Малку минус. И по таткова линија следува наследство.jas gledam 2000 evra plus minus ako izbrojv dobro![]()

Ако си задржуваш некое, плиз задржи го ова во средината и крсти го Aceso ако е женскоМалку минус. И по таткова линија следува наследство.![]()

Bas so nekoj sega skoro praev muabet, baral vakvo mace da si kupi ( si velam vakvo bese po opisot ), uste da mi tekni so koj praev muabetМалку минус. И по таткова линија следува наследство.![]()

ЛивадаркаПРЕНАЈСЛАТКИ БЕБИЊА.![]()

Ливадарките чуваат кучиња бе, не мачки. На кучето му требаат триста глупости: да го шеташ, да го носиш на мочање, на какање, да му го собираш изметот... Една работа не знае да направи само, затоа тие ги чуваат, да се најдат зафатени во нешто. Мачката освен да и оставиш јадење и да и ставиш вода - буквално за ништо не и требаш. Се си прави сама. Што ќе и е мачка на ливадарка.Ливадарка![]()

Знам бе, ја чувам мачки.Ливадарките чуваат кучиња бе, не мачки. На кучето му требаат триста глупости: да го шеташ, да го носиш на мочање, на какање, да му го собираш изметот... Една работа не знае да направи само, затоа тие ги чуваат, да се најдат зафатени во нешто. Мачката освен да и оставиш јадење и да и ставиш вода - буквално за ништо не и требаш. Се си прави сама. Што ќе и е мачка на ливадарка.![]()
Cuvaat cuvaatЛивадарките чуваат кучиња бе, не мачки.