Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Husse треба да имаат и линија на храна за мачки. Кај нив има безплатна достава на домашна адреса. Пиши им ќе ти одговорат што и како имаат.Некој предлог за онлајн продавница за храна за мачки?
Бидејќи не сум од Скопје и да може да вршат достава по други градови.
Здраво. Имам мачор стар околу година и 5 месеци. Под вратот му се појави нешто како краста и сега само спие и ништо не јаде.. Неможе да стои на нозе. Некој нешто да не знае во врска со ова што да правам? Можам да му земам некои лекови или ќе треба да го види ветеринар? Фала.
Касно е..Носиго го побрзо, чоек да е и да ти кажит шо му е не си сигурен каков лек да земиш на сама рака не па животно.
Ќе ве молам за еден совет.
Сакам да земам некоја мачка,расна.
Бидејќи до сега сите што ги имам чувано се обични "улични",ме интересира што би ми препорачале од некоја од расите?
По можност нешто што може да се најде кај нас и со разумна цена(некои мачки како што гледам на интернет држат огромнци цени).
Претпочитам да е нешто со кратка или средна големина на влакно.
Благордарам
Јас вакви - Russian Blue
Варен ориз и оризова вода помага.Aj ja pak ke dosagam...ali sakam da prasam dali imal nekoj iskustvo so proliv na mileniceto?mojava ima proliv od vcera,pa da mi kazete sto da praam?