Мачки (општи дискусии)

• Креатор на темата Креатор на темата faraon
  • Време на започнување Време на започнување
Lugje zosto macorov mi sere na plocki vo wc? Se na edno isto mesto, ednas se iseruva vo svoeto wc, ednas na plocki, vcera go natepav pa aman vise, neznam sto da mu pravam i vo sto e problemot? Srekjen i zadovolen macor e, cuvan, gledan, pazen i mazen, ko bubreg u loj zivee, jade najubava hrana, doma e na cisto i so mene vo postela spie, znaci ne e mozno da go maci nesto, zosto sere na plocki i kako da go odviknam, ako znae nekoj...

Дечки кажете ми што храна да му давам на мачево освен сувата што му ја купив. И што друго може да му дадам да се напие освен вода. 2 месеци има мачето

Дечки кажете ми што храна да му давам на мачево освен сувата што му ја купив. И што друго може да му дадам да се напие освен вода. 2 месеци има мачето
Можеш да му вариш јајца, добри се за мачките. Исто и пилешко вари му, а во случај да забележиш дека има пролив, дај му варен ориз (сосе водата во која што се варел). Толку треба за мачка, колку што сум информирана.

Да не си му ја сменила песокта? Најчесто така прават кога ќе се смени песокта во која се научиле да идат во тоалет, нареден пат коа ќе иде провери дали прво ја мириса па си кака на плочки, или директива иде на плочки да кака.

Lugje zosto macorov mi sere na plocki vo wc? Se na edno isto mesto, ednas se iseruva vo svoeto wc, ednas na plocki, vcera go natepav pa aman vise, neznam sto da mu pravam i vo sto e problemot? Srekjen i zadovolen macor e, cuvan, gledan, pazen i mazen, ko bubreg u loj zivee, jade najubava hrana, doma e na cisto i so mene vo postela spie, znaci ne e mozno da go maci nesto, zosto sere na plocki i kako da go odviknam, ako znae nekoj...
Му се може.
Сијамката на девојка ми сере на плочки во веце, зошто и се може.
Мојата дома сере кај стигне зошто и се може.
Едноставно е. Газди се.
Шала на страна добро што ти сере на плочки, се решава со тоалет папир, во спротивно ако фати да чисти тоа пеосокот и гомната, настанува шит арт во живо па не знаеш главата кај ти е.
Цел живот ги чувам и уште ми се мистерија.

Му се може.
Сијамката на девојка ми сере на плочки во веце, зошто и се може.
Мојата дома сере кај стигне зошто и се може.
Едноставно е. Газди се.
Шала на страна добро што ти сере на плочки, се решава со тоалет папир, во спротивно ако фати да чисти тоа пеосокот и гомната, настанува шит арт во живо па не знаеш главата кај ти е.
Цел живот ги чувам и уште ми се мистерија.
Go pronajdov korenot na problemot.
Serel n plocki posto legenot so pesok e odozdole rapav od so go grebel, i se osmrdel malce, mu kupiv nov legen, pogolem, i eve go sega si sere vo legenot nov.

Go pronajdov korenot na problemot.
Serel n plocki posto legenot so pesok e odozdole rapav od so go grebel, i se osmrdel malce, mu kupiv nov legen, pogolem, i eve go sega si sere vo legenot nov.

Мачките се многу чисти. Ако му мириса песокта, нема да врши нужда во неа. И најмала миризба која ти не ја чувствуваш, а тој да, ќе му смета. Затоа редовно менување на песокта и убаво миење на леѓенот.[DOUBLEPOST=1428854926][/DOUBLEPOST]

И јас и мојот си дискутираме овака. Најчесто за смислата на животот.

Овие коланчињата против болви колку чинат, како функционираат и има ли некои сајд ефекти?

Пошто овие ампулите што се не ги дозирам ко шо треба од страв од предозирање, па слабо има ефект.

До сега ако не си ја научил на каивче, тешко дека ќе ти го поднесува.

се моли секој кој ќе го види мачево да се јави на овој број:077527779

1897899_10204105638059175_6469881372126531976_n.jpg
Најискрено ги замолувам сите кој живеат во Бутел 2,Бутел1 или чаир да проверат во нивните дворови или кај влезот на нивните зградите и да ми јават,2 дена го барам и никаде го нема:(
и дали може некој кој имал искуство со губење на мачка и потоа ја пронашол да ми каже кај би можело да отиде.
Однапред им благодарам на сите.

се моли секој кој ќе го види мачево да се јави на овој број:077527779

Прегледај го приврзокот 119378
Најискрено ги замолувам сите кој живеат во Бутел 2,Бутел1 или чаир да проверат во нивните дворови или кај влезот на нивните зградите и да ми јават,2 дена го барам и никаде го нема:(
и дали може некој кој имал искуство со губење на мачка и потоа ја пронашол да ми каже кај би можело да отиде.
Однапред им благодарам на сите.
Мене ми ја киднаа еднаш преку џам, до вечерта се вратија едно по едно. Би требало да се врати коа ќе биде гладен. Али штом 2 дена поминале веќе, можно е да се пари.

Глеам за песок зборувате погоре, ја случајно ги открив овие силиконските, и искрено, малце се поскапи, ама се исплатат. Ем се за собирање повеќе урина, ем многу добро го „фаќаат“ мирисот.

И сеа до прашањето мое идеме.
Како најдобро се чистат влакна од облека. Пробав се.
Ролер со лепенки - просек.
Четка (слична на тие за кондури) - под просек.
Едно електрично апаратче со некаква машинка - исто катастрофа.

Иам дадено може 1.000 денари досега, и никакви резултати. Неколку парчиња облека буквално ми лежат дома од шо не можам да ги исчистам.

Фала многу.

Мене ми ја киднаа еднаш преку џам, до вечерта се вратија едно по едно. Би требало да се врати коа ќе биде гладен. Али штом 2 дена поминале веќе, можно е да се пари.

Глеам за песок зборувате погоре, ја случајно ги открив овие силиконските, и искрено, малце се поскапи, ама се исплатат. Ем се за собирање повеќе урина, ем многу добро го „фаќаат“ мирисот.

И сеа до прашањето мое идеме.
Како најдобро се чистат влакна од облека. Пробав се.
Ролер со лепенки - просек.
Четка (слична на тие за кондури) - под просек.
Едно електрично апаратче со некаква машинка - исто катастрофа.

Иам дадено може 1.000 денари досега, и никакви резултати. Неколку парчиња облека буквално ми лежат дома од шо не можам да ги исчистам.

Фала многу.
A da zemes na toj rolerot da zalepis traka od onoj kafeaviot sirokiot salotejp? Mene mi pomognalo. Sea jas imam kuce i za nea imam furminator sto ja cetkam ali super faka i na tepih i na obleka.samo treba povnimatelno,oti moze lom da napravi.

Дечки помина цела недела неможам никако да го најдам очаен сум помагајте
1897899_10204105638059175_6469881372126531976_n.jpg

Јас не одам во тие населби, ама им пренесов на двајца другари, еден што живее во Чаир и уште еден што често иде кај девојка му во Бутел 1, им ја пратив сликата у случај да го видат да го приберат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom