а ти да му го изламушкаш на ЧКЕМБАРИТЕ ?Нормално дека ќе е така кога за босанската репрезентција навиваат само муслимани.Што можеш да очекуваш од нив?Босанските Срби и Хрвати не навиваат за Босна и Херцеговина.
Преку глава ми е од овие наши таканаречени “навивачи“.Тие пак кога ќе ги видам со Лозари знамето мислиш Фени игра,а не македонска репрезентација.Голема среќа е што не се појавија Чкембарите да го закачат нивното зелено знаме мислиш Ирска игра.Ми се гади од гребатори навивачи ако можат да се наречат навивачи.
Брат и јас сум од битола ама човекот е во право!...реално!а ти да му го изламушкаш на ЧКЕМБАРИТЕ ?
Епа проблемот е што нема да се победи а само ќе се дозаморат играчите. јас колку што знам за босанците се збори дека биле срби кои не знам која година се откажале од верата и ги смениле имињата ама јазикот не го зеле од турците. така да без разлика која вера биле ние утре играме против срби со кои на спортски план секогаш губиме. И затоа одмор и не да се иде со сила туку со мудрост за следната фаза.а кој филм бе да му пуштиме на босна одморени да сме биле?
ај тие нека ни е пуштат нас и нека си бидат одморени можи?
ццц колку прост народ има на форумов неможам да поверувам
и еве ќе ги одмориме со Бих и? тоа е гаранција дека одморени ќе тепаме со русија или словенија? после натпреваров има 2 пауза и после преку еден ден се играат мислам наптреварите.....има време и за одмор само утре да се победи!
Зоте, со сета почит али ако гледаме традиција... За време на минатото ЕП во кошарка 2009 година или ЕП во ракомет во Загреб, незнам точно не ме држи за збор, беше најпцуениот форумџија на сите времиња и ако се сеќавам имаше 3 црвени коцки репутација. Серизно веруваш у традиција или сам си ја бараш?Дали читаш и знаеш што е тоа традиција? гледате дека никогаш кључни натпревари со босна не сме добиле, зашто со глава во зид?
Тебе би требало да те земе Игорче како стручен коментатор да му помагаш за време на натпреварот. Ваква тероија не може секој да извади... А, пошто е познато дека Србија е до Токија и Милвокија, тогаш најдобро е ние воопшто да не се натпреваруваме, во ниту еден спорт.Епа проблемот е што нема да се победи а само ќе се дозаморат играчите. јас колку што знам за босанците се збори дека биле срби кои не знам која година се откажале од верата и ги смениле имињата ама јазикот не го зеле од турците. така да без разлика која вера биле ние утре играме против срби со кои на спортски план секогаш губиме. И затоа одмор и не да се иде со сила туку со мудрост за следната фаза.
хаха абе јас се уморив од гледање пренос и лежење на кауч грб ем боли не пак играчите кои се 5 души толку натпревари по ред да играат а следуваат уште три во следната фаза. па не знам можда сме роботи али црнецот едвај дишеше тоа сите го забележаа само вие овде тоа не го видовте или не сакате да го признаетеЗоте, со сета почит али ако гледаме традиција... За време на минатото ЕП во кошарка 2009 година или ЕП во ракомет во Загреб, незнам точно не ме држи за збор, беше најпцуениот форумџија на сите времиња и ако се сеќавам имаше 3 црвени коцки репутација. Серизно веруваш у традиција или сам си ја бараш?
Турете му пепел на тоа одмор, традиција, пуштање ау. Сигурно и самите знаат дека оваа победа вреди колку две победи во второто коло и ќе се напнат повеќе. Сигурно ќе има одмор на неколку клучни играчи али не до толку за да не ги гледаме на теренот. Ќе се проба со мешана прва петорка и ако загусти, ќе влезат клучните играчи. Борче ќе игра помалце а и сигурно и Илиевски. Очекувам повеќе игра за Соколов, Дамјан Стојановски и оној Мираковски.