M.A.G.

• Креатор на темата Креатор на темата Vargo _online
  • Време на започнување Време на започнување

Vargo _online

プレイステーション3
Член од
1 мај 2010
Мислења
493
Поени од реакции
60
За секој кој ја има MAG....и за секој кој би сакал да ја има...

Што е тоа MAG?

Убаво прашање.

Кога се отвара тема, се опишува играта накратко, со неколку слики и бар едно видео. Не дека ова е пишано како официјално правило, ама ваљда треба да знаете од другите отворени теми.

Па ако не те мрзи Vargo, напиши опис и ќе го вметнам во првиот пост. :)

Што е тоа MAG?

Игра за пс3

MMOFPS-max.256 играчи на една стаза.

Имате три фракции(или корпорација):
Raven
3283_126741.jpg

Valor
Soundtrack+-+MAG+Valor+OST.jpg

Sver
PB3-3.jpg

Дејствието се одвива во 2025, три големи корпорации си имаат свои војски со чија помош водат Shadow War за да си ги покажат своите квалитети на нивните клиенти.

watch

​

Јас ќе ви обајснам накратко што е тоа MAG.

Тоа е екслузива од сони, која е FPS и е уникатна по тоа што подржува до 256 души на една мапа. Си викаш WOW Cool епа оди играј и преживеј 1 минута па кажи. :pos2:.

MAG си е супер, малку на почеток е тешко бидејќи сите имаат 500 пати подобри ствари од тебе ама како напредуваш со левел ќе остануваш 2-3 мин жив не само 1 :).
Џои вика иди играј ја и преживеј 1минута па кажи, јас викам иди играј ја со Мув и преживеј 5 секунди :)
Играва бара стварно теам плеј без тоа е ... А до сега што сум играл е катастрофа. Им викаш иди на Б они ќе ти отидат на А, абе сите спротивно праат од тоа што ќе им кажеш.

MAG си е супер, малку на почеток е тешко бидејќи сите имаат 500 пати подобри ствари од тебе ама како напредуваш со левел ќе остануваш 2-3 мин жив не само 1 :).
Џои вика иди играј ја и преживеј 1минута па кажи, јас викам иди играј ја со Мув и преживеј 5 секунди :)
Играва бара стварно теам плеј без тоа е ... А до сега што сум играл е катастрофа. Им викаш иди на Б они ќе ти отидат на А, абе сите спротивно праат од тоа што ќе им кажеш.

Со Варго соберете уште 126 другари и пепел ќе ги направите :)

Αбе ај што не слуша никој али јас и Варго влеговме во нај срање корпорација-RAVEN ... :toe: Сите се дебили, 80% од битките ги губиме ...

На игн ревјуто викаат не е битно каде играш, или кој игра не е убаво оптимизирано. Вашиете секогаш ќе губат без разлика дали се дебили или не.

Со Варго соберете уште 126 другари и пепел ќе ги направите :)

Па за што мислиш дека ја отвараме тука темава, а?

--- надополнето ---

не е до Raven, до „лидерот“ е хахахаха..........

Играва звучи премногу интересно, од увек сум сакал да има некоја MMOFPS игрица.

Колку пари е оригинал? И дали ќе прави проблем со џејлбрејкувано PS3.

Играва звучи премногу интересно, од увек сум сакал да има некоја MMOFPS игрица.

Колку пари е оригинал? И дали ќе прави проблем со џејлбрејкувано PS3.

Џеилбрејкувано и онлајн, ЈОК .

Иначе со гејмшер ја земаа овие двајца за 350 денари. (Оригинал од ПСН)

Back
На врв Bottom