M.A.G.

• Креатор на темата Креатор на темата Vargo _online
  • Време на започнување Време на започнување

Vargo _online

プレイステーション3
Член од
1 мај 2010
Мислења
493
Поени од реакции
60
За секој кој ја има MAG....и за секој кој би сакал да ја има...

Што е тоа MAG?

Убаво прашање.

Кога се отвара тема, се опишува играта накратко, со неколку слики и бар едно видео. Не дека ова е пишано како официјално правило, ама ваљда треба да знаете од другите отворени теми.

Па ако не те мрзи Vargo, напиши опис и ќе го вметнам во првиот пост. :)

Што е тоа MAG?

Игра за пс3

MMOFPS-max.256 играчи на една стаза.

Имате три фракции(или корпорација):
Raven
3283_126741.jpg

Valor
Soundtrack+-+MAG+Valor+OST.jpg

Sver
PB3-3.jpg

Дејствието се одвива во 2025, три големи корпорации си имаат свои војски со чија помош водат Shadow War за да си ги покажат своите квалитети на нивните клиенти.

watch

Јас ќе ви обајснам накратко што е тоа MAG.

Тоа е екслузива од сони, која е FPS и е уникатна по тоа што подржува до 256 души на една мапа. Си викаш WOW Cool епа оди играј и преживеј 1 минута па кажи. :pos2:.

MAG си е супер, малку на почеток е тешко бидејќи сите имаат 500 пати подобри ствари од тебе ама како напредуваш со левел ќе остануваш 2-3 мин жив не само 1 :).
Џои вика иди играј ја и преживеј 1минута па кажи, јас викам иди играј ја со Мув и преживеј 5 секунди :)
Играва бара стварно теам плеј без тоа е ... А до сега што сум играл е катастрофа. Им викаш иди на Б они ќе ти отидат на А, абе сите спротивно праат од тоа што ќе им кажеш.

MAG си е супер, малку на почеток е тешко бидејќи сите имаат 500 пати подобри ствари од тебе ама како напредуваш со левел ќе остануваш 2-3 мин жив не само 1 :).
Џои вика иди играј ја и преживеј 1минута па кажи, јас викам иди играј ја со Мув и преживеј 5 секунди :)
Играва бара стварно теам плеј без тоа е ... А до сега што сум играл е катастрофа. Им викаш иди на Б они ќе ти отидат на А, абе сите спротивно праат од тоа што ќе им кажеш.

Со Варго соберете уште 126 другари и пепел ќе ги направите :)

Αбе ај што не слуша никој али јас и Варго влеговме во нај срање корпорација-RAVEN ... :toe: Сите се дебили, 80% од битките ги губиме ...

На игн ревјуто викаат не е битно каде играш, или кој игра не е убаво оптимизирано. Вашиете секогаш ќе губат без разлика дали се дебили или не.

Со Варго соберете уште 126 другари и пепел ќе ги направите :)

Па за што мислиш дека ја отвараме тука темава, а?

--- надополнето ---

не е до Raven, до „лидерот“ е хахахаха..........

Играва звучи премногу интересно, од увек сум сакал да има некоја MMOFPS игрица.

Колку пари е оригинал? И дали ќе прави проблем со џејлбрејкувано PS3.

Играва звучи премногу интересно, од увек сум сакал да има некоја MMOFPS игрица.

Колку пари е оригинал? И дали ќе прави проблем со џејлбрејкувано PS3.

Џеилбрејкувано и онлајн, ЈОК .

Иначе со гејмшер ја земаа овие двајца за 350 денари. (Оригинал од ПСН)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom