Mмм ... сега што ќе се прави ?

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Ayyy... каква трагедија. Како и да е, ке зеам друга маичка што ке ми дојде при рака, ионака не планирам којзнае колку што ке носам. Отварам во шкафот што ке ми дојде прво, тоа го облекувам и заминувам.

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Не сум се нашла во слична ситуација затоа што никогаш не перам или пеглам во 5 до 12. Можеш ден па и два па и недела порано да си ја средиш гардаробата ако одиш на некоја посебна пригода. Часовите пред да излезам јас си се средувам а не гардаробата, а нормално е да се зезне нешто зашто брзаш.

Последен пат кога бев на свадба се спремав многу, ама утредента полагав по свадбата и останав доцна во ноќта за да учам. И кога станав за да одам на фризер сабајлето се запрепастив, имав најголеми подочњаци на свет и очите ми беа црвени. Е се нанервирав да. Ама после со шминка 95% од тоа се покри. И ништо страшно. Требаше да не отидам на свадба? :icon_lol:

А и некогаш да ми се случи да си уништам гардаробата ќе се изнервирам ама ќе најдам нешто друго. Али да не одам??? Глупост.
Па тие таму не ја бараат мојата гардароба да присуствува, мене лично ме бараат :)

Член од
15 декември 2007
Мислења
865
Поени од реакции
28
Не се потресувам многу заради вакви работи,иако досега не ми се случило да си уништам облека во клучен момент.:)Во последно време ме нервира тоа што заради временските (не)прилики сум принудена да смислувам по две варијанти,ама тоа е..

Инаку,ваква за мене банална причина,не би ме спречило да појдам некаде.Ќе се снајдам некако.:smir:

А

Александра Д.

Гостин
Ако ми се случи ова ќе ми биде криво поради крпчето, многу паничарам без врска во такви моменти но успевам да се смирам и да ги расгледам другите опции. Би нашла и нешто што може да го замени посакуваното, секако не во целост и нема да биде крај на светот. :)

Член од
25 јуни 2009
Мислења
81
Поени од реакции
2
Значиии Оваа ми се има десеноо незнам колку патии ..
Но јас сум чуден човек и секогаш пред излагање сум спремна едно саат време и само се фрцкам по дома праам непотребни работи.Ја поправам шминката или нешто слично.
Но еве како и се друго и оваа навика има и добра и лоша страна. Добрата страна е на пример да ми се деси нешо имам време да го корегирам или да смислам нешто друго , но лошата страна етоа што правам непотребни работи и за тоа време како што сум онака малце несмасна можам да се исфлекам.
Хехе.!!:vozbud:
Незнам понекогаш навистина имам добра замисла и ако се смени времето многу ми е криво зошто не можам да го носам тоа затоа јас не сум крива за тоа!
А најчесто коа нешто ќе ми "искрсне" у последен момент се пцујам самата себеси ! Алии брзо ми поминува! Хехе

Член од
17 јуни 2009
Мислења
84
Поени од реакции
3
Никогаш не бирам нешто и да се затрескам у тоа...У крајност ако немам ништо шо можам да облечам ке трчам до најблискиот бутик и купувам нешто ново :helou:

Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.138
Поени од реакции
163
Prvoto so ke go naam ke go oblecam, odnikogas ne sum se zamarala mnogu okolu oblekata, ne se opteretuvam tolku se da bide perfektno kombinirano, i da se sluci nesto nepredvideno i neposakuvano nema da krenam panika.

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Нема што толку да се замараш, размисли дека после некое време на таа иста забава тебе нема да ти е гајле што носиш, зашто ќе се забавуваша а не замараш и преоптеретуваш за тоа дали е ова правилниот избор. Во секој случај ако знаеш да ја носиш облеката која ја имаш на себе, обична маичка и фармерки совршено ќе ти стојат.:helou:

Член од
23 мај 2009
Мислења
788
Поени од реакции
23
зависи од приликата ако треба да одам со мојот парнер некаде дефинитивно ќе се акнам од :tapp: што ми се упропастил фустанот али што да правиш сепак ќе најдам друг и друга коминација ќе направам ..... нема да одам гола сепак

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Ау се десило. Еднаш мајка ми заеба работа, и бев смирен ама разочаран као да ми умрела мачката, а еднаш ја поебав ствар и буквално кршев дома. Ја фрлив маичката која заврши у столната ламба, па таа на земја, и на парчиња. После тоа емоциите достигнуваат плафон, и од таму нема каде повеќе па се препуштам на некоја чудна нирвана.
Да, одам нормално, наоѓам нешо било шо, крајно нервозен, нерасположен, и растревожен... се` додека не видам дека некоја девојка перфектно го сработила тоа кое ја го заебав а седи карши мене и се смешка заводнички срамежливо... Инстант забораам на сите глупости. :pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom