Mетал

Метал

• Обожавам

Гласови: 622 54,4%
  • Слушам чат-пат

Гласови: 286 25,0%
  • Не ми прави толку мерак

Гласови: 103 9,0%
  • Неможам органски да го поднесам

Гласови: 132 11,5%

• Вкупно гласачи
    1.143

alex_death

To be or not to be!
Член од
10 октомври 2008
Мислења
583
Поени од реакции
90
Ај сега што ќе кажете? :vozbud:

Дека спамираш. Знаеш некој друг бенд освен Iron Maiden? + (само вокал) :pos:
Дај нешто ново сподели, или подискутирај малце за видеата што ги постираш.

Мортидо

занаетчија дете
Член од
15 февруари 2009
Мислења
1.874
Поени од реакции
1.087
E добро де,добро.
Е,ја тренутно сум аддиктед на тзв. ориентал метал.’’Западниве’’ метали ми се здосадија некако.

прогресив од Тунис.

од Египет

хеви од Иран

енџој

Cannabinoid

Cannabinologist, MMD
Член од
18 јануари 2008
Мислења
597
Поени од реакции
466
Дека спамираш. Знаеш некој друг бенд освен Iron Maiden? + (само вокал) :pos:
Дај нешто ново сподели, или подискутирај малце за видеата што ги постираш.
Дали спамирам кажува мојот бројот на постови и датумот на зачленување, а не ти. :tapp:

А ако изолираните инструменти (гитара, бас, тапани, вокали, клав.) и студио инструменталките од одредени метал песни за тебе не е ништо ново, тогаш troll опцијата можеш многу лесно да ја замениш со ignore опцијата. ;)

П.С. За твоја несреќа пак нема ново да постирам, но ајде барем производството на песнава е во новиов милениум.:pos:

alex_death

To be or not to be!
Член од
10 октомври 2008
Мислења
583
Поени од реакции
90
Дали спамирам кажува мојот бројот на постови и датумот на зачленување, а не ти. :tapp:
Изгледа незнаеш што значи Spam, ама простено ти е. Гледај во темава Метал, се развила дискусија за некој бенд (жанр) и ти си постирал видео Vocal only.

п.с. еве ти на форумов тема за IM > http://forum.kajgana.com/threads/iron-maiden.11844/ ;)

Член од
12 март 2007
Мислења
650
Поени од реакции
73
новиот албум на Sleepmakeswaves e ѕверски, едно од подобрите пост рок изданија оваа година, а What Mad Universe се исто опасни. Пробајте го новиот на Meniscus - War Of Currents, одличен пост рок / метал. Новиот на Caïna е исто бајаги заебан албум, post black metal, post rock, post punk све има у таа музика, маме ебава. Новиот на Vader e интересен. Новиот на Samsas Traum е вреден да се чуе. За фановите на атмосферичен Блек метал новиот албум на Falls of Rauros му е мајката, прекрасно.

Kajgana Shop

На врв Bottom