Mетал

Метал

• Обожавам

Гласови: 622 54,3%
  • Слушам чат-пат

Гласови: 287 25,1%
  • Не ми прави толку мерак

Гласови: 104 9,1%
  • Неможам органски да го поднесам

Гласови: 132 11,5%

• Вкупно гласачи
    1.145
Член од
7 октомври 2008
Мислења
163
Поени од реакции
23
Еееее тука више се разбираме... ја чекам пре-ордер копија од албумов и да го акнам у ЦДПЛЕЕР(уште постојат у 2010)

DeathControlmk

Will are?
Член од
7 февруари 2009
Мислења
124
Поени од реакции
9
Hahaha... I ja ke vadam debitna xD Ke razvalam koa ke ja dobijam, sea maturi sranja, pari ke se soberat, plus 6 godini stednja ke se obnovime i so novo gitarce i se! :D

Najprvo so ke napraam e ke go zeam noviot na The Faceless!

Член од
7 октомври 2008
Мислења
163
Поени од реакции
23
Еве ви релативно интересен бенд... мене ми го прави меракот.

F

FallenHypaspist

Гостин
Смрдам нешто по нет и гледам October Tide се вратиле од мртвите уште лани...-_-
Што викате за новиот албум ?

Г

Господ

Гостин
Владетелски doom праат October Tide,ми лајк ит алот,ми се буткаат на пиедестал со Agalloch за омилен doom:pipi:

Член од
12 март 2007
Мислења
650
Поени од реакции
73
Смрдам нешто по нет и гледам October Tide се вратиле од мртвите уште лани...-_-
Што викате за новиот албум ?

чув го новиот на October Tide, не е лошо, али мислам дека новиот албум е неспоредлив со првите два, тоа се закон албуми, башка на тие албуми беше Jonas Renkse од Кататониа, а сеа е го нема, нов лајнап скрос.
новиот на Agalloch e jak, лудница, бендиса ме ептен, али не се споредува со The Mantle i Pale Folklore, тоа се ремек дела, тешко дека ке напрат подобро нешто од тоа

Член од
29 октомври 2008
Мислења
1.394
Поени од реакции
259
Pa jas slusam SE, ne deka sakam da kazam sum "mnogu naslusan" tuku se mozam da podnesam :D

Inace pred 5 dena izleze Atheist - Jupiter

Nivniot nov album! - Torrent link http://thepiratebay.org/torrent/5933978/Atheist_-_Jupiter_(2010)

Tie fanatici na starite Atheist, nema da se razocarate ISTITE SE !!! :vozbud::drk::salut:

Албумов растура...иако не може со старите албуми...останат е истиот звук на атеист :)

За фановите и вкусот на Behemoth:

Новиот албум на полјаците Hate со наслов "Erebos"

ликуван и на интернет ;)

F

FallenHypaspist

Гостин
чув го новиот на October Tide, не е лошо, али мислам дека новиот албум е неспоредлив со првите два, тоа се закон албуми, башка на тие албуми беше Jonas Renkse од Кататониа, а сеа е го нема, нов лајнап скрос.
новиот на Agalloch e jak, лудница, бендиса ме ептен, али не се споредува со The Mantle i Pale Folklore, тоа се ремек дела, тешко дека ке напрат подобро нешто од тоа
Фак 100% да, јбг, да се надеваме дека ќе се опраат у блиска иднина, некако мн ми се шупли и последниот на октобер и на агалоч, не се ко што беа, ама агалоч по извадени ми изгелдаат :)

Иначе нешто се заразив со Ахаб во последно време, како ви се чинат ?

I

Intex

Гостин
Веќе долго време со другар ја тупиме за тоа кој бенд е подобар, Мејден или Металика?
Да, знам, едните се трешери, другите се убер хеви металци, едните имаат 4 гитари, другите 2+1 (ритмичка). Да, знам и дека music is not a fucking competition, ама баш ме интересира ваше мислење по прашањето. Фала.:)

Kajgana Shop

На врв Bottom