DeathControlmk
Will are?
- Член од
- 7 февруари 2009
- Мислења
- 124
- Поени од реакции
- 9
AHAM!
чув го новиот на October Tide, не е лошо, али мислам дека новиот албум е неспоредлив со првите два, тоа се закон албуми, башка на тие албуми беше Jonas Renkse од Кататониа, а сеа е го нема, нов лајнап скрос.Смрдам нешто по нет и гледам October Tide се вратиле од мртвите уште лани...-_-
Што викате за новиот албум ?
Албумов растура...иако не може со старите албуми...останат е истиот звук на атеистPa jas slusam SE, ne deka sakam da kazam sum "mnogu naslusan" tuku se mozam da podnesam
Inace pred 5 dena izleze Atheist - Jupiter
Nivniot nov album! - Torrent link http://thepiratebay.org/torrent/5933978/Atheist_-_Jupiter_(2010)
Tie fanatici na starite Atheist, nema da se razocarate ISTITE SE !!! :salut:
Фак 100% да, јбг, да се надеваме дека ќе се опраат у блиска иднина, некако мн ми се шупли и последниот на октобер и на агалоч, не се ко што беа, ама агалоч по извадени ми изгелдаатчув го новиот на October Tide, не е лошо, али мислам дека новиот албум е неспоредлив со првите два, тоа се закон албуми, башка на тие албуми беше Jonas Renkse од Кататониа, а сеа е го нема, нов лајнап скрос.
новиот на Agalloch e jak, лудница, бендиса ме ептен, али не се споредува со The Mantle i Pale Folklore, тоа се ремек дела, тешко дека ке напрат подобро нешто од тоа