Goddess of Chaos
Nixe Nox
- Член од
- 16 август 2005
- Мислења
- 6.250
- Поени од реакции
- 228
МаРиНа`Ох напиша:абе Месаја.. мислам да си купам маица со Dream Theater, шо мислиш ти?
Meне од Maiden земи ми:wink:
МаРиНа`Ох напиша:абе Месаја.. мислам да си купам маица со Dream Theater, шо мислиш ти?
Абе за Нирвана знам...moTaro напиша:Dream Свират поточно Progressive Metal (што не е воопшто слично со класичен метал, далеку е)
А Nirvana e Психоделичен Рок!
So there you go.
Никој не рече дека барам маица со метал група на нејзе :wink:moTaro напиша:Dream Свират поточно Progressive Metal (што не е воопшто слично со класичен метал, далеку е)
А Nirvana e Психоделичен Рок!
So there you go.
Добро де не се.....moTaro напиша:Maiden е класичен пример за Heavy Metal Band!
Тоа е више метал. Е сеа спореди ги Maiden и Dream и кажи дека се во ист кош!?
Maiden се чист хеви.....ама не постои само хеви металот!moTaro напиша:Maiden е класичен пример за Heavy Metal Band!
Тоа е више метал. Е сеа спореди ги Maiden и Dream и кажи дека се во ист кош!?
Сторм бегај дур си живStormAngel напиша:Metal sucks ass.
МаРиНа`Ох напиша:Сторм бегај дур си жив
Ja зеленко ти даов за овоаStormAngel напиша:Metal sucks ass.
moTaro напиша:И ја се слагам со Storm. Ја слушам се што ми се допаѓа, а од метал бендови 99% ми се срање. Мене ме интересира комплетен бенд и тој да звучи ок, без разлика што и да е. Ако се погодило 2 или 3 бенда од тие што ми се допаѓаат да припаѓаат на таа категорија не значи автоматски дека ја слушам метал.
Ја слушам музика. И сакам таа да биде добра (нормално ова е релативно што е добро за секој е различно). Од тој аспект, ако ги гледам како збир и категорија не лудувам по метал тоа е сигурно!