Mетал

Метал

• Обожавам

Гласови: 621 54,5%
  • Слушам чат-пат

Гласови: 285 25,0%
  • Не ми прави толку мерак

Гласови: 102 8,9%
  • Неможам органски да го поднесам

Гласови: 132 11,6%

• Вкупно гласачи
    1.140
J

JOEY JORDISON

Гостин
хах фала фала еве и за тебе :salut::pipi:

оооо сикс фит андер :drk::drk: Каков бенд каков Вокал ..Омилени албумчиња Death Rituals,Commandment,Double Dead Redux и Graveyard Classics.

Песнава доволно говори за Бендот!!!!

Член од
12 март 2007
Мислења
650
Поени од реакции
73
Јас сум на прогресив и технички дет минативе недели....дај кажете бендои од овие 2 жанра што би ги пофалиле да си проверам зашо неам многу.
провери ги Augury, ногу добар прог дет; Aletheian; Nahemah - мое скорашно откритие, типовите матер е*бат и не се заебават ич. Origin - технички дет , Gorod - закон, The Faceless..

Член од
2 април 2009
Мислења
1.405
Поени од реакции
177
Who gives a fuck ако неможеш да го поднесеш. Кој те праша уствари.
Ај не летај во облаци,си кажав само свое мислење.Колку што гледам во анкетата имаше опции и за тие што го сакаат и за тие што неможат да го поднесат.
Знаеш,немаат сите ист вкус како твојот.АМАН!

BoogieMan

#%$!
Член од
24 август 2006
Мислења
364
Поени од реакции
19
Диме немој па ти одма....глеј го девојчето...ХЦ е со кученцава у потпис.

Ај еве едно од мене.

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
Megadeth денес го поставија за симнување првиот сингл од новиот албум “Endgame” кој треба да излезе есенва преку Roadrunner. Синглот е наменет за фановите кои имаат пристап до сајтот но прашање на минути беше појавувањето на истиот на Youtube сервисот.
превземено од blitzkrieg.mk

Comment
Повторно срање од мегадет....

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
Оваа песна на емо ти личи?Глеј си таму работата...бркај кокошки
o je, емо е до јаја! Види ги па и тие лигушите! ЛОЛ! Тапанарон има грда гнасна мрсна емовска шишка! За лигавион вокал нема да коментирам! Ми се гади! И да, ова е емо со кор мешавина некоја, мислам дека Скримо го викаа! Метал? НЕ! Глеј го видеото на бугимен, од Death, Lack of Comprehension. Тоа е метал! Па после спореди. Ај сеа ти трк по кокошките.

BoogieMan

#%$!
Член од
24 август 2006
Мислења
364
Поени од реакции
19
Тууу Тромбе се врати после дугачка пауза у пуна пареа! Рипер....имате тема за тие шмизлите што кенкаат....ние сме банувани од таму...нема да ти сметаме ако :drk: на педерчиња...тука немој.

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
Aбе ми здосади кајгана затоа ме немаше ама коа више се логирав ондак да се бунам за тоа шо ми смета х)

Kajgana Shop

На врв Bottom