Ништо посебно новиот од Obituary. Мене ме разочара. Исто и од проектот на браќата Тарди, само една/две песни така ми останаа во глава од неколку преслушувања на албумот.Ејјјјјј моја грешка излезе на 15ти Јуни.
Еве ти мрсен треш:Браќа дајте некое ново трешче.Мрсни рифови да има и Страшен вокал.
Со душа го чекам од Exodus
Спушти го Blood Money од Guillotine. Мрсни рифови, добри солажи и страшен вокал. :wink:Браќа дајте некое ново трешче.Мрсни рифови да има и Страшен вокал.
Со душа го чекам од Exodus
slagam se so tebe. nekako ic ne me bendisa albumot ..Ништо посебно новиот од Obituary. Мене ме разочара. Исто и од проектот на браќата Тарди, само една/две песни така ми останаа во глава од неколку преслушувања на албумот.
аиии абе одличен им е новиот..Ништо посебно новиот од Obituary. Мене ме разочара. Исто и од проектот на браќата Тарди, само една/две песни така ми останаа во глава од неколку преслушувања на албумот.
Онака од две слушања интересно е ама не можам да дрдорам додека не го исслушам скросаиии абе одличен им е новиот..
Хммм а требаше 2009 да е ќе почекаме уште :icon_cool
На кратко...нов албум од Некрофагист најверојатно би бил готов и можда би го издале на почеток на 2010 ако до тогаш не им текне уште нешто да одложат.