- Член од
- 11 јули 2014
- Мислења
- 1.126
- Поени од реакции
- 341
Хахаха, го намалија а?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Super 200, sega na web stoi 3 Gb internet!
Прегледај го приврзокот 416974
Се слагам, јас користам ГигаБајб за 300 ден...Јас мислам дека моментално најстабилна и најисплатлива опција е А1 припејд.
Прегледај го приврзокот 416999
не бе еве кај мене е сеуште 5GB
А при секоја активација толку ти зема? Или промотивно само првиот пат?Се слагам, јас користам ГигаБајб за 300 ден...
ГигаВајб со А1 Припејд
www.a1.mk
На мобилната апликација стои 3GB.
Финтата е дека мора рачно да се активира секој месец. Промоцијата обично трае подолго време (предходната промоција скоро 1 година траеше за 250 ден) таа ја укинаа и почнаа со оваа од 300 ден (се е исто само што сега нетот е 10гб место 5г)А при секоја активација толку ти зема? Или промотивно само првиот пат?
Може прават тест да видат каква реакција ќе има од корисниците. Слично како а1 што направи со новата тарифа од комбо боксот...ја пуштија на сајт и за брзо време ја повлекоја ама после некоја недела повторно се појави и остана такаЗначи направиле измена во меѓувреме.
Исто имаше намалување и кај неделниот пакет од 2 на 1GB, но гледам и тој го вратиле по старо.
Овој е пакетот. Како кажав ако се активира рачно е 299 ден а автоматик..499 ден...за 200 ден поефтино и рачно е окејА при секоја активација толку ти зема? Или промотивно само првиот пат?
Sms centar br,proveri za pocetok, vo sms setingsSin mi ima lyca, uplati za cela godina pred eden mesec, ama sms ne mu funkcionira voopsto, ne samo za banki
Opet isto....lyca pak down!! ova e preterano