Lycamobile Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Apple
  • Време на започнување Време на започнување
Решен проблемот со Lycamobile денеска, поднесов барање за префрлање на А1 , јбг нема друго решение. Позз екипа и среќно со LycaMobile.
da si se prijavam i jas go napraviv istoto
srekjno dechki

Jas da prasam , dali nekoj se javil vo AEK i sto velat tie , pa neli tie im dadoja dozvola da rabotat

SMS funkcionira, ama pojdovnite povici (osnovnoto za mobilen) od 2-3-4 pat sabajlevo. Veke od ponedelnik ke se zemi + A1 pripejd za povici.
Sreka sto od 4 broja, samo 2 se na lyca, drugite ne se prefrlija, a eden od niv za 3 meseci istekuva super 200/12, pa i toj ke odi v gubre ako ne se opravat za kratko...

Ako dajboze sega pismeno da gi nabrkaat od rabota svite takvi olisi

( mislam deka SMS porakite funkcioniraat normalno )
Data e limitirana na 0,25 ,dojdovni povici i sms raboti, problemot e so Outgoing calls!
Автоматски споено мислење:

Nadminat e problemot.??

Последно уредено:
Не е надминат. Во АЕК да се жалиме?

internetot e seuste 0.20
Od kaj mene sega vrtev na telekom,a1,lyca Zvoni na fix na telekom i a1 zvoni....nemam na Mtel i Telekabel za proba
Sega i od kaj mene ostvaruva pojdoven povik kon 079 i kon drugi mrezi //nemam nitu jas nekoj na mtel ili telekabel za da mu vrtam za proba//. Preeska ,,neuspesno,, bese. Kje pratime kako kje bide

Sega i od kaj mene ostvaruva pojdoven povik kon 079 i kon drugi mrezi //nemam nitu jas nekoj na mtel ili telekabel za da mu vrtam za proba//. Preeska ,,neuspesno,, bese. Kje pratime kako kje bide
Vikaat od Uk, deka e 50% podobreno ama seuste ima problem koj se resava seuste...

Prijateli, se prefrliv jas na Telekom. 60 GB Magenta 1, iskreno bolji deal amin. Prefrlajte se turete im kur na ovie sabanive, ne gi biva

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom