Lush

• Креатор на темата Креатор на темата Stef Bachatero
  • Време на започнување Време на започнување
S

Stef Bachatero

Гостин
Lush kozmetikata e bazirana na prirodni produkti,nema hemiski dodatoci,ne e koristena na zivotni i najdobroto od se e sto racno e e izrabotena.Jas ja koristam kolku sto mojot dzeb dozvoluva,zadovolen sum.Gi podrzuvam vo sekoj pogled vakvi kompanii sto ne testiraat na zivotni nemaat materii od zivotnisnko poteklo napraveni od rastitelna baza iako ima i nekoj sto ne se sepak kazete go vaseto mislenje dali koga bi imale poveke pari bi kupuvale ili ne,dali podrzuvate vakvi kompanii sto se borat za vaseto telo i koza da bidat ubavi i nezni kako sto treba,zatoa sto ne e testirano na zivotno tuku na covecka koza.

Лаш ги користев од четврто одделение и покрај тоа што тогаш немаа толку продукти и убав мирис како што имаат сега :)
Кај нас уште не беа познати тогаш,мене ми ги носеше братучеда ми која беше една од топ менаџерите таму,а воедно и многу добра пријателка со сопственичката на Лаш,така да имав прилика и неа да ја запознаам па ми подари многу работи и од уште една таква марка која е понова и која не е толку позната како Лаш, се вика BeNeverToBusyToBeBeautiful т.е B&B скратено :)

Инаку сум задоволна од самите производи,бев и порано,ама и сега се стварно усовршени и има поголем избор,а го има и во Македонија. Добар е и фактот што не ги тестираат на животни,а уште подобар е и што се на природна база,што не содржат вештачки додатоци и гасови,кои не се добри за кожата.

pred nekoe vreme koristev eden vid zele od lush vo temno violetova boja so plavi svetki,,mirisase fatnasticno(na cresi+borovinki),imam koristeno i nekolku sapuni ja pravat kozata nezna

Само што бев во град и поминавме со сестра ми и уживанција на аромата што ја носи дуќанот,да седиш така од сабајле до навечер да не ти е жал што си седел на едно место и да мирисаш прекрасна арома создадена од природни продукти.Си купив Coal face за мрсно лице и нешто за првут шампон ли функционираат вистина ако се скапи али сепак квалитетот не се мери со пари.

Preubavi se sapunite,ja koristam eden od med i mleko preubav e ja pravi kozata meka a i preubavo mirisa..

Го обожавам Lush,прекрасни продукти и да го не повторувам горе напишаното...Имам сапунче за под пазуви,мн мн мн е добро.Имам повеќе но ај сеа да не се распишувам...Ај ако го има некој употребено сапунчето против перут нека пише да знам да не давам за џабе 600 денари :)

Јас го имам употребено шампонот против првут и навистина делува ако е тој што како сапун е,земи го нема да зажалиш.

Их Лаш ги обожавам и цурите што продаваат а и производите,од скоро све живо сум пробал од сапуни од шампони од купки креми за лице лабела се е нај нај немам коментари

Јас пред извесен период купив еден сапун од лимон, и се разочарав, а ме понесе мирисот, а јас сакам работи што мирисаат убаво (не мора да се козметика). Тој само мириса на лимон но не остава таков мирис кога се бањате со него, туку како маргарин :pos: И ти се губи после неколку часа.

Јас пред извесен период купив еден сапун од лимон, и се разочарав, а ме понесе мирисот, а јас сакам работи што мирисаат убаво (не мора да се козметика). Тој само мириса на лимон но не остава таков мирис кога се бањате со него, туку како маргарин :pos: И ти се губи после неколку часа.
A ти шо очекуваше дека ќе трае мирисот со денови :pos:
Имам користено маска за лице и некои кремови за тело прилично сум задоволна, мада мислам дека претеруваат со цените.

Само што бев во град и поминавме со сестра ми и уживанција на аромата што ја носи дуќанот,да седиш така од сабајле до навечер да не ти е жал што си седел на едно место и да мирисаш прекрасна арома создадена од природни продукти.

Мене ми е премногу аромата, милион мириси измешани - бљак. Ми смрди, оддалеку го заобиколувам. Двапати сум влегла, и дватапати не успеав ништо да разгледам ни да купам од што ми се сврте во глава, а и сите мириси ми станаа исти. После тоа, два саати не ми функционираше носот.

Користам сапун за лице и многу сум задоволна....Планирам и други работи да си купам :smir:

Сум користела сапун за тело и лице на Lush и сум задоволна но искрено скапи ми се и за наш стандард прескапи одредени производи.
Плус имам сува кожа и сакам производи што даваат влажност и хидратација на кожата, а не бев до толку задоволна во овој поглед од Lush за разлика пример од Dove од кој сум презадоволна.

Имам едно меко миризливо тврдо како сапунче е, остава светки, и мирис ана јасмин и кокос, малку ми е кич, ми го донесоа за матура, но стварно ја омекнува кожата, во облик на бумбар е...најубаво нешто од Лаш е маслото за пулсни точки од бергамот и портокал, тоа Лисисица што се вика:)
Немам купено сапун, сеуште, сакам да го пробам Рок Стар,и хепи Хипи..Скапо е сепак, за наши услови, ко што вика Росоњерка, едно Дав со микрогранули чуда прави...но како и да е, мирисаат божествено!

Користам редовно сапуни од Lush, во моментов го имам RockStar (кремаст розов), a sum gi koristela i Honey I washed the kids(мед и млеко), Sultana of soaps (овошен некој беше), а омилен ми е Sea Vegetable.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom