Lush

• Креатор на темата Креатор на темата Stef Bachatero
  • Време на започнување Време на започнување
Од Лаш имам пробано само купка:пенлива и непенлива.Многу убо мирисат.Од купките баш сум задоволна.А друго немам пробано оти искренео се прескаши цените,еден лосион за тело 600/700 ден и поќе мислам дека е претеризам.

Преубава козметика и преубаво мириса.
lush%20snow%20fairy.jpg

I jas mislam deka za nas standard ne odgovaraat tie ceni,pred nekoe vreme si kupiv sapunce od med i mleko ali toa e toa niso drugo neam probano,se nadevam vo idnina koa ke se pokaci standardov,hehe.

Го има ли некој користено пилинг сапунот бејби-фејс се вика, и има како бебе нацртано?

Ги поддржувам тотално... И ми се свиѓаат многу.... Ама мислам дека треба да ги намалат цените... Стварно е мн скапо... Знам дека и не може да биде незнам колку ефтино или да се споредува со обичните производи зашто се далеку од нив ама нека пробаат колку можат... Ќе има повеќе продажба...

Леле колку ги мразам овие.
Кивам 5 минути од кога ќе помирисам било што. Не ни имам можност да пробам дали се добри или не:toe:

^ Шо си нежна бе срце :D Ај и тука да прашам, сапунчето (т.е шампон) за против опаѓање на косата, користел ли некој, и ако може да ми кажете како им се движат цените...

Конечно си ја купив кремата Gorgeous, со емулазија и мешавина од шест органски масла. Како ја хидратира и омекнува кожата, ммм. Дефинитивно омилена крема за лице, by far! :rolleyes:
Ја имам користено и Vanishing cream, топла препорака од мене за сите оние кои имаат комбинирана/масна кожа, конкретно кожа склона на акни и проширени пори.
Од парфемите користам само еден- Orange Blossom, за жал поради (за мене) пресилниот мирис, не би ги пробала другите, ама сепак е ствар на вкус. Мене овој ми е омилен! Со тврдите парфеми на Лаш немам искуство, другиве ми се попрактични.
Од сапуните го имам Карма, фејворит, кога и да излезам од бања цела мирисам на него. При крај ми е, и вчера го побарав во Рамстор, ама моментално го немаат овој, па си го заменив со Honey i washed the kids. Има мирис на карамелизирано колаче!
За усни си го користам највкусниот шеќерен пилинг Bubblegum, и поретко балзамот honey trap. Иако мирисот му е more like a crap, инстантно ги омекнува усните. :)
Од препаратите за тело си го користам Ocean salt, прекрасен за ревитализирање на кожата. Иако често си правам и homemade body peeling и не ми е нешто помалку успешен од овој. :pipi: Путерот за тело Shimmy shimmy ми е пресладок, еспешли заради мирисот на ванила, а гелот Snow Fairy е прекрасен!
Најомилениот производ од оние за бања ми е

10g0h8i.jpg

..тадааам! Дефинитивно шумливата купка Think pink. Мирисот на ванила и нероли... прајслес! Цел ден би останала во бања, милина е. :pipi:

^ Шо си нежна бе срце :D Ај и тука да прашам, сапунчето (т.е шампон) за против опаѓање на косата, користел ли некој, и ако може да ми кажете како им се движат цените...

Од шампоните го имам користено течниот I love juicy (од ананас, киви, папаја и манго), сите производи им се на природна база, а конкретно овој е за помасна коса. За мене лично поголем ефект имаше тврдиот Jumping juniper, исто така за масна коса. За отприлика два месеци имаше видливо подобрување на скалпот и регулирање на маснотиите. Така што иако не сум го пробала тој за опаѓање, не се сомневам во нивниот квалитет. Цената на тврдите шампони конкретно е околу петстотини денари. Јас сум презадоволна и дефинитивно во препаративна козметика досега немам најдено соодветна замена што може да им парира. :love:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom