Lugje Vo Crno

Natan 3.0

Bitch Божји
Член од
17 февруари 2019
Мислења
1.598
Поени од реакции
5.064
Истата сила е т.е. центарот е ист, само што се дели, како што имаме топло-ладно, ден-ноќ итн. За да сфатиш што и како ќе мора да го прочиташ Да Винчи на денешницата, чичко В.Расел
https://educate-yourself.org/cn/TheUniversalOne1926WalterRussell.pdf

А за читањето да биде насочено и мотивирачки, ќе треба или чварки или од зачинот на @Natan 3.0 да побараш - Muadip muadip, :cool:
Крајно субверзивно од твоја страна, Бафра, а нашата тајна организација веруваше во твојата дискреција. Другпат не ми го споменувај името вака напразно, те молам, во спротивно ќе бидам принудена да пристапам кон бич-ување.

Член од
8 јануари 2020
Мислења
806
Поени од реакции
2.020
Од давање -се' ни зедоја.
...Нејсе, за чварката се вативте ко за "психоделичен локум"(ем благ ем скомиња фаќа кога го јадеш)
...Дај твои размислувања и кој е тој фамозен зачин на натан-чето ?
Aj nabrzaka.... ne go preferiram religiozniot recnik... Maslow e mnogu biten... i Jung.... no za isto site kulturi zborat... samo na svoj jazik....

Автоматски споено мислење:

inaku @placeb da te informiram.... @Natan 3.0 e na 32 skalilo vo redot... nejzinite metodi se seushte nesvatlivi za inicijatite na podolnite skalila...

placeb

place_b
Член од
21 јуни 2016
Мислења
3.378
Поени од реакции
3.178
Абе се' сте Вие мистици (илуми на ти го - дај ми го)
...и не ми ставајте видеа.
...ако имате нешто свое да пишете ..пишете, ако не...НЕ.
...хехехе...

Член од
8 февруари 2020
Мислења
5.336
Поени од реакции
7.703
Крајно субверзивно од твоја страна, Бафра, а нашата тајна организација веруваше во твојата дискреција. Другпат не ми го споменувај името вака напразно, те молам, во спротивно ќе бидам принудена да пристапам кон бич-ување.
Ова се опасни времиња, во опасни времиња, не смее да има тајни, мора да се споделат информациите со заинтересираните, за да се воспостави балансот.
Рака на срце ни јас не знам за зачинот :toe: , сеуште сум во почетна фаза на иницијација , можеби добро иде со бурек/симитка, ама од каде па би знаел.

...хехехе...
Далеку сме ние од мистици, мноооогу далеку, ама патот е започнат па ќе видиме каде ќе се сопнеме.

Beyond the genius is the mystic.
The mystic is one who has attained cosmic consciousness by a complete severance of the seats of consciousness and sensation. He is then almost totally unaware of his body and is totally aware of the Light of God centering him.

Член од
8 јануари 2020
Мислења
806
Поени од реакции
2.020
...хехехе...
Izgledaj go ubavo... misticizam e losh po mene termin... sposobnost priroda na mozokot e.... ja taka isto bi go objasnil...

placeb

place_b
Член од
21 јуни 2016
Мислења
3.378
Поени од реакции
3.178
Izgledaj go ubavo... misticizam e losh po mene termin... sposobnost priroda na mozokot e.... ja taka isto bi go objasnil...
Не можам сеа да гледам видеа и на Баф....вчера тоа со крејзи дедото го гледав подоцна.
...ај навечер ќе го изгледам...

Natan 3.0

Bitch Божји
Член од
17 февруари 2019
Мислења
1.598
Поени од реакции
5.064
Ова се опасни времиња, во опасни времиња, не смее да има тајни, мора да се споделат информациите со заинтересираните, за да се воспостави балансот.
Рака на срце ни јас не знам за зачинот :toe: , сеуште сум во почетна фаза на иницијација , можеби добро иде со бурек/симитка, ама од каде па би знаел.
Бурекот и симитката се всушност зачинот.

Ние сме Illumi-naughty и регрутираме нови кадри. Come to our side, we have pizza and simit!

illum.jpg

Член од
8 јануари 2020
Мислења
806
Поени од реакции
2.020
Бурекот и симитката се всушност зачинот.

Ние сме Illumi-naughty и регрутираме нови кадри. Come to our side, we have pizza and simit!

Прегледај го приврзокот 235203
@placeb poshto nekjesh videa... Natan vo stilot na 32 skalilo ti zadade inicijacija... kontempliraj ja slikata.... prvo izbroj kolku trijagolnici ima.... broj oddole pa nagore.. pa nadole... posle nekoe vreme taka broejkji treba da go osetish mirisot na peperonito.... e posle toa ni knigi ni videa nema da ti trebaat... poshto okoto kje ti se otvori....

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Во моментов сум во фаза на смислување на нова форма на медитација.....со мантрање на заборавениот збор од енохијанкиот јазик.....наопаку.
Бида-ум Бида-ум Бида-ум Буда-ум Буда-ум.....може да се искомбинира со гледање во цицки, тоа е веќе позната техника на @BenDover

Член од
8 јануари 2020
Мислења
806
Поени од реакции
2.020
bla bla bla

Sent from my UltraMegaFensiFoun w869i

Во моментов сум во фаза на смислување на нова форма на медитација.....со мантрање на заборавениот збор од енохијанкиот јазик.....наопаку.
Бида-ум Бида-ум Бида-ум Буда-ум Буда-ум.....може да се искомбинира со гледање во цицки, тоа е веќе позната техника на @BenDover
nemoj ziti se samo so gifovi da pocneme, pravoslavnoto rakovodstvo moze pak da ja zatvori i ovaa temata... i u draga kajgana pak kje ne pishaat....

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
bla bla bla

nemoj ziti se samo so gifovi da pocneme, pravoslavnoto rakovodstvo moze pak da ja zatvori i ovaa temata... i u draga kajgana pak kje ne pishaat....

:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

@BenDover брате........ ко бие тај добие. Ние сме ко корона вирус, резистенс и фјутајл. само не прават појаки. Единствен начин да преживеат е да ни се придружат :love:

Член од
8 јануари 2020
Мислења
806
Поени од реакции
2.020
woooooooooooooooow

utre odam da ja registriram organizacijava ko religija, nema nikoj da smee da ne cepne, banira, zatvara temi... poshto ne e politicki korektno... hau tu fak d sistm!

tenor (2).gif

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
...и симитки, а само ние иницираните го знаеме жаргонското значење на тој збор.
Опасно е по трето око тоа.....може дупка во черепот да се направи.

Така сум слушал.....потврди ми дали е така ти си 32 и 1/4 скалило јас сум 32 :D

Kajgana Shop

На врв Bottom