Lud, zbunjen, normalan

• Креатор на темата Креатор на темата Фил Ајви
  • Време на започнување Време на започнување

Најинтересен лик

• Изет

Гласови: 169 84,9%
  • Фарук

Гласови: 7 3,5%
  • Дамир

Гласови: 1 0,5%
  • Дино

Гласови: 5 2,5%
  • Чомбе

Гласови: 11 5,5%
  • некој друг

Гласови: 6 3,0%

• Вкупно гласачи
    199
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

јакаа е серијава бееееееее!
онака баш знам да се изгазам од смеење на неа ...
Изет - ѕвееееееер!

цепажа е серијава!Ја гледам но кога можам
Изет!!!The best:vozbud:

хахах, гледам да не ја пропуштам серијава. не се нормални, ама најозбилно. изет, е ѕвер, сите постари, мајка ми, дедо ми, кога го видоа во серијава, викаат прв пат го гледаме во вакво издание. се во озбилни филмови глумел човекот. дотолку повеќе е поголем успехот негов како глумец, на стари години да правиш вакви лудории:vozbud::vozbud::pos2::pos2:

Добра била серијава,ја фатив неделава 2-3 пати,Изет е звер,иначе мислев дека серијава е некоја шабанска...

Уствари серијава е стварно смешна ...али Изет е крај :tv:

Серијава не ја гледам, али имам гледано неколку реклами што даваат на а1 за ова и се утепав од смеење :pos:

Дотичниот (не знам како се вика) играше со ножот сакајќи да ја пресече раката бидејќи не му се живело, ама немал м*да нашки кажано, и го остави ножот. Излага на улица и го удри кола :pos2::pos2::pos2:

Серијата е лудница, а посебно Изет е најзабеган :vozbud:, инаку серијата не му се бендисва на луѓе кои немат седнато и да гледат од почеток до крај 2 или 3 епизоди или на луѓе на кои повеќе им лежи амерички хумор.

Интересна е онака да те изнасмее , најинтересен и најлуд е Изет

Дефинитивно Изет..:vozbud:

Многу јака серија:vozbud:

Серијата е лудница, а посебно Изет е најзабеган :vozbud:, инаку серијата не му се бендисва на луѓе кои немат седнато и да гледат од почеток до крај 2 или 3 епизоди или на луѓе на кои повеќе им лежи амерички хумор.

Како да не серијава лудница, драпај си мади.ата. Од кај знаеш ти колку епизоди имам изгледано, па уште и амерички хумор мешаш, демек многу опасен си.:baeh:

Да сега почнав да ја гледам серијава на А1 ја даваат многу е добра

Ретко ја гледам кога имам слободно време иначе топ е ама најсмех е Изет:).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom