Lud, zbunjen, normalan

• Креатор на темата Креатор на темата Фил Ајви
  • Време на започнување Време на започнување

Најинтересен лик

• Изет

Гласови: 169 84,9%
  • Фарук

Гласови: 7 3,5%
  • Дамир

Гласови: 1 0,5%
  • Дино

Гласови: 5 2,5%
  • Чомбе

Гласови: 11 5,5%
  • некој друг

Гласови: 6 3,0%

• Вкупно гласачи
    199
Кој сака првите 24 епизоди нека пише ПП.

Може од прв поглед изгледа како сељачка серија, али серијава е закон. Има одличен хумор, типичен за нашиве простори, ако не и малку подобрен. И нормално дека подобро ќе гледам ова кое може до солзи да ме насмее отколку шпанска глупа серија.

Aбе филм-от нон-стоп го гледам..
Изет најмногу ме насмева кога вели :

Уф!Сунце ти Калајсано

Oва најмногу ме смее и кога ја врти главата..
ЗАКОН Е :):)

Серијава е одлична, босанциве се најдобри за хумор, за Изет немам зборови, перфектен е. Дефинитивно една од најдобрите серии во еx-yu.

Ali nisam ja pedofil, druze Mariofil, ja sam Dino Mehmeda Mujkic - hamburgerofil!:)

ја гледам серијата и мислам дека мртов човек ќе го натера да се насмее најдобар лик е изет

Не ја гледам редовно серијата, но кога ја гледам се помочувам од смеа. Најјака епизода ми беше кога Изет и Ѓиѓимиловиќ фаќаа вдовици од гробиштата. :pos:

босанскиов дијалект е закон !:pos2::pos2::pos2:

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

какви сонови сонува Изет:vozbud::vozbud:хахахахха... по жени е тотално забеган...добар лик е:vozbud::vozbud::pos2::pos2:

Ја имам начекано неколку пати и ми се допадна,смешна е.Морам да признам дека не сум баш по ова екс ју-серии и најверојатно поради тоа ја избегнував и не и давав шанса:),сосема случајно ја загледав и баш интересна ми се виде.Не ја гледам редовно,ако ја начекам...
Најинтересен ми е тој најстариот,не знам како се вика.

Не ја гледам редовно али знам често да ја фатам :vozbud:
Многу е добра. Изет закон. Како глуми само...

На прв поглед изгледа некако глупо серијава, ама уствари закон е. :) Не верував дека имат некоја балканска серија која мојт да ме насмее. Пријатно сум изнанаден...

Порано мислев дека е ептен сељачка серија, ама баш била интересна иако не ја гледам често..само на моменти кога ќе има интересни сцени,..ама ко ќе го слушнам педерскот глас на Изет..неможам..:pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom