Може од прв поглед изгледа како сељачка серија, али серијава е закон. Има одличен хумор, типичен за нашиве простори, ако не и малку подобрен. И нормално дека подобро ќе гледам ова кое може до солзи да ме насмее отколку шпанска глупа серија.
Ја имам начекано неколку пати и ми се допадна,смешна е.Морам да признам дека не сум баш по ова екс ју-серии и најверојатно поради тоа ја избегнував и не и давав шанса,сосема случајно ја загледав и баш интересна ми се виде.Не ја гледам редовно,ако ја начекам...
Најинтересен ми е тој најстариот,не знам како се вика.
На прв поглед изгледа некако глупо серијава, ама уствари закон е. Не верував дека имат некоја балканска серија која мојт да ме насмее. Пријатно сум изнанаден...
Порано мислев дека е ептен сељачка серија, ама баш била интересна иако не ја гледам често..само на моменти кога ќе има интересни сцени,..ама ко ќе го слушнам педерскот глас на Изет..неможам..:pos2::pos2::pos2:
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.