Lud, zbunjen, normalan

• Креатор на темата Креатор на темата Фил Ајви
  • Време на започнување Време на започнување

Најинтересен лик

• Изет

Гласови: 169 84,9%
  • Фарук

Гласови: 7 3,5%
  • Дамир

Гласови: 1 0,5%
  • Дино

Гласови: 5 2,5%
  • Чомбе

Гласови: 11 5,5%
  • некој друг

Гласови: 6 3,0%

• Вкупно гласачи
    199
Досега најјака епизода ми беше кога Изет и Дамир лажеа за Фарук дека е шизофреничар,дека ги тепал,дека жена убил,само за да не се ожени со Синада:pos2:Си ја снимав таа епизода со апаратот,до сега ми е нај нај:smir:

lud,zbunjen, nenormalan
уф колку ме нервират вакви серии

Само пари, пари, пари! Исто како во вистинскиот свет (барем на Balкanisтiкa)

Ллеле филмот е лудница.(Изет и остали)..:pos2:

У .... У .... Брачо мила :pos2: Мали не јед говна:pos2: . Повелете : http://watch0nline.info/browse-lzn-videos-1-date.html :salut:
ејјј сеа видов едно клипче од горниот линк,и мислам дека кај нас е многу подобро оти го нема тоа "смеење" вметнато во смешните сцени...Кај нас е чисто,и подобро :)

Aбе каде Дино Мејмед Мујкиќ(хамбургерофил), одамна ми го нема, што е со човекон.

ејјј сеа видов едно клипче од горниот линк,и мислам дека кај нас е многу подобро оти го нема тоа "смеење" вметнато во смешните сцени...Кај нас е чисто,и подобро :)
Тоа ти е само на првите две три епизоди...

Aбе каде Дино Мејмед Мујкиќ(хамбургерофил), одамна ми го нема, што е со човекон.

Во затвор оти купи дрога за да ја силува Селма (ако си ја гледал таа епизода). Се шалам :) Сигурно го шутнале оти е при крај серијата.

Ако не сте знаеле Изет (Мустафа Надаревиќ) глуми во македонски филм. Во Илузија (Mirage) го глуми професорот на детето :smir:

Ако не сте знаеле Изет (Мустафа Надаревиќ) глуми во македонски филм. Во Илузија (Mirage) го глуми професорот на детето :smir:
Ничија Земја водачот до ровот :salut:

ама ништо без дино не е интересно. глуп ко сајла е :pos2:

па дино е закон ама и овој адвокатот е опасен

lud zbunjen normalen

dali nekoj znae osven na A1 na koja druga programa ja emituvaat ovaa serija...porano ja davaa na Nova.tv no izgleda i tamu ja prekinaa....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom