Ловец или плен?

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Како треба?

Вака...со пример ќе ви објаснам...

Вечерва бев во 69 дискотека. На коњопојот до мене беа Серпико со двајца другари. Улетаа 3 девојки. Се упознаа (топ изгледаа девојките меѓу другото).

Еден од другарите на Серпико цела вечер ја гњавеше “неговата“ со муабети, нешо покушааше да ја импресионира каков фраер е, и на крај му кидна. Другиот другар почна да и денса на “неговата“, и покуша да ја залапа, и нормално малата го одби. И пак. И пак. И пак. Али негде после 16тиот покушај, попушти малата и ја залапа.

Серпико он ди адр хенд, и денсаше ненападно и едно време и стави рака под коса позади уше на врат. И така чешкаше. И се правеше дека тоа е скроз нормално, и беше кул. Малава се стопи ко сладолед од палма у јули на 50 степени. и не издржа. И ОНА ГО ЗАЛАПА!!!

Симињам капа...Свака част мајсторе!!! Браво... Ни ја у набољу денови не сум можел поарно од тоа...

ТАКА ТРЕБА!!!!

" HUNT or be HUNTED " ....

Samo koga site setila se vo sprega .... samo togas mozes da go vidis, prepoznaes i ulovis svojot plen .... gen na lovec ...

Ubavo bi bilo da se procita sto e toa sto ne odreduva na poleto na zaveduvanjeto a ne zelbata za onaa sto sakame da bideme ...

Ловец, но само додека го доведам дечкото да мисли дека јас сум пленот, а тој е ловецот што се обидува да ме улови..е тука се менува улогата и станувам плен...:wub:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom