Love Story

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.117
This could be a perfect love story but stars were not at the right position on the skies. And too much vodka.:nesvest:

1.jpg

2.jpg

Прегледај го приврзокот 32855

Прегледај го приврзокот 32856

Прегледај го приврзокот 32857

Прегледај го приврзокот 32858

Прегледај го приврзокот 32859

Прегледај го приврзокот 32860

Прегледај го приврзокот 32861

Прегледај го приврзокот 32862

Еве вака мажите се грижат за своите жени :pos: Им даваат да пијат после им пукаат сеир :nenene: Значи мажите се навистина чудни, кога им требаат на жените тие секогаш ги оставаат на цедило. Да беше мажот пијан, жената макар со влечење, ама ќе го однесеше дома :toe: Факт дека овие двајца си се нашле, ама сепак греота е да лежи на асфалтот, може да се настине :pos: :pos: :pos:

Важно не си замина празен :pos: и ја украде торбата :pos::pos2:

Да не беше шишето во торбата, ни торбата немаше да ја земе :pos:

Уште една смешна љубовна сторија

Thursday, 22 July 2010 08:23
2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

Sean Quirk from Wisconsin liked Tuvinian throat singing so much and 7 years ago he left America and moved to the Republic of Tyva. He turned out to be rather talented and soon became a performer of the Tuvinian National Orchestra.
Recently Sean Quirk got married. He chose Chaiganmaa Ondar from Kyzyl. They celebrated their wedding not far from the border with Mongolia.

http://xaxor.com/index.php/funny-pics/12169-funny-american-tuvinian-love.html

Ova ne e ljubov .. Ljubov e da se ozenis so komsiskoto limon-drvo , da se zemes so tvojata pernica , da odes na romanticno krstosuvanje so svojata video igra , da go gledas zalezot na sonceto so svojata mila toalet hartija .. e toa e ljubov !!:helou:

Паметен дечко

зашто мене не ме сака некој вака :(

Еве вака мажите се грижат за своите жени :pos: Им даваат да пијат после им пукаат сеир :nenene: Значи мажите се навистина чудни, кога им требаат на жените тие секогаш ги оставаат на цедило. Да беше мажот пијан, жената макар со влечење, ама ќе го однесеше дома :toe: Факт дека овие двајца си се нашле, ама сепак греота е да лежи на асфалтот, може да се настине :pos: :pos: :pos:

Ти женско си ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom