LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
caseopen.jpg

Mystery solved. :tv:

Завршив со прва сезона,од утре почнувам со втора :)

Ке ве стигнам за 1 недела не се секирај :)

Дали се сеќавате на една епизода од Во светот на бајките: имено, се случуваше, што се случуваше, и на крајот лошиот човек отиде кај една баба седната во едно кајче за да побара совет и таа го наговори да седни на нејзиното место, кога овој седна, таа стана и рече, кој ќе ме замени, тој ќе се скамени, и дека треба таму да седи следните 100 години и да чека некој да го дојде на неговото место.
Која миб ја уби мајката, таа му рече фала, многу ме потсети на ова.
Дали знаете по која приказна беше пишувана таа епизода?

Малку да загрееме атмосфера... За 8 дена се ќе биде готово.

Fan Made :

Ке ве стигнам за 1 недела не се секирај :)

Не брзај. И јас бев ист. Сега жалам. Сакав да ги стигнам кога почнуваше 6та сезона..
Едноставно гледај ги бавно, и уживај во истото. Со брзање ќе си расипеш импресиите.

А што ќе гледаме сега откако ќе заврши Lost? Единствена серија досега што ме држела во неизвесност, страв, испомешани чувства, неразјаснети случки.......Серијава е навистина EPIC, и тешко ми е да поверувам дека некој, некогаш ќе може да ја замени и да направи подобра...За некои можеби не толку интересна, но за нас големите фанови што веќе долго време го чекаме outcome-от на серијата ( посебно за мене зборам ) тешко дека ќе се навикнам без Lost...:toe:

А што ќе гледаме сега откако ќе заврши Lost? Единствена серија досега што ме држела во неизвесност, страв, испомешани чувства, неразјаснети случки.......Серијава е навистина EPIC, и тешко ми е да поверувам дека некој, некогаш ќе може да ја замени и да направи подобра...За некои можеби не толку интересна, но за нас големите фанови што веќе долго време го чекаме outcome-от на серијата ( посебно за мене зборам ) тешко дека ќе се навикнам без Lost...:toe:

Пробај со Happy Town. Нова серија, 3 епизоди до сега. Не е LOST, но веќе почнуваат мистериите. Од тој тип е, на кој му се допаѓа LOST би требало да му се допадне серива. Ветува многу, не е претенциозна како FF... И игра оној типот од Lost: The Boy... We gonna have to take the boy...

Колку сум се насмејал, баш одговара. :)

Колку епизоди ке има последната сезона?

Две најави за следнава епизода, нема (некои) спојлери, кој сака нека гледа, кој не сака нека прескокне:

.
.
.
Затишје пред бура, а? Има епизода во Канада во 1? Не се срамете да оставите линк... :)

Бурата наречена ЛОСТ.:)
Јас не гледам во живо, минатиот пат на сред епизода ми испозакочи, и морав да чекам до сабалјето да излези за симнување.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom