LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
lost-Ab-Aeterno-4.jpg

lost-Ab-Aeterno.jpg

lost-Ab-Aeterno-2.jpg

lost-Ab-Aeterno-3.jpg

lost-Ab-Aeterno-5.jpg

:vozbud:

Занимливи слики. Добро е, не чекаат интересни епизоди :helou:

Jacob will reveal what the island is. It is a four letter word with no "A" or "E" but has an "O." DarkUFO posted an image of a corked champagne bottle and said it was the answer to a huge mystery, leading many to believe the word is "cork."

ChampagneCorksLarge.jpg

The fuck?

Ај да му се сневиди ја измелезија цела серија на почетокот беше многу по убава а сеа де во минатото се,па де тие блесоците или со ти знам таму......:drk:

Ќути, јас да паднев на островот. ќе си отидов до сега. :pos:

Божино сликиве ме превртија од столчево! :)

Не ми се верува дека паднавте на Shutter Island :pos2::pos2: Број 67 :pos2:

9-та ва епизода ќе е нешто како онаа епизода од 5 сезона со лок .the life and death of jeremy betham ./>??

Флок го испрати Соер во шпиунажа бидејќи он како дим не може да влезе во секое ќоше, на пример во подморницата па да види какво изненадување му приредиле, ама не можеше ни Соер да знае. На Соер му е важно само тој и Кејт да избегаат, ама да не го чека изненадување од таа вратата, неговата ќерка и таа женската Касиди се викаше мислам... па он ќе треба да го убие Флок, бидејќи како што тој самиот му рече после Џејкоб Соер треба да биде чувар на островот. Значи Соер така привилегиран би можел да го убие овој неранливиот. :raz:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom