LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
No Charmed e osnovana vrz takvi natprirodni pojavi i slucki a Lost se smeta za drama i plus se trudat da bide realno a ne e zatoa ne ja sakam,vo Charmed mnogu e ubavo napravena vrskata megu trite sestri,mnogu mi e potopla serijata,poucna,zabavna,ednostavno koga ja gledav uzivav vo sekoja sekunda!!!

Ок, ај иди си на таа тема...не ја труј оваа.

....и мисли си некогаш како ти ги правиш тие магииии:uvo:

No Charmed e osnovana vrz takvi natprirodni pojavi i slucki a Lost se smeta za drama i plus se trudat da bide realno a ne e zatoa ne ja sakam,vo Charmed mnogu e ubavo napravena vrskata megu trite sestri,mnogu mi e potopla serijata,poucna,zabavna,ednostavno koga ja gledav uzivav vo sekoja sekunda!!!

Баш ако сакаш да знаеш изгубени е пореална од волшебнички.Кажи ми ти што е реално во волшебнички???????

Ок, ај иди си на таа тема...не ја труј оваа.

....и мисли си некогаш како ти ги правиш тие магииии:uvo:

Izvini no toa ne e samo moe mislenje,plus gledanosta i popularnosta na serijata se gleda po toa kolku sezoni ima a Charmed ima 8,koga Lost ke ja stigne togas ke zborime!

Баш ако сакаш да знаеш изгубени е пореална од волшебнички.Кажи ми ти што е реално во волшебнички???????

Ne rekov deka Charmed e realna tuku deka taa se zasnova na natprirodni raboti toa e temata na celata serija a vo lost mesaat babi i zabi!

Izvini no toa ne e samo moe mislenje,plus gledanosta i popularnosta na serijata se gleda po toa kolku sezoni ima a Charmed ima 8,koga Lost ke ja stigne togas ke zborime!

Ne rekov deka Charmed e realna tuku deka taa se zasnova na natprirodni raboti toa e temata na celata serija a vo lost mesaat babi i zabi!

Другар, уживај ајде. Со убаво те замолија да ја напуштиш темата, ама џабе. Пак постираш. Ете сега откако убаво ти се изнасмеавме тебе и на твоите тези, можам да речам дека слободен си.

Рејтинг.
Боки 13 е рејтинг?
Џери Спрингер е рејтинг?
Емисии од таков тип, заслужуваат таков рејтинг?

*не мора да ми одговориш на прашањата, ионака ги знам одговорите. Освен телепортација, летање, несвојствена за човек сила, имам и моќ за читање на мисли.

Гледаност и популарност?! И ти велиш дека Charmed беше повеќе популарна од LOST ? :uvo:

И со бројот на сезони не можиш да прајш споредба. Се зависи од приказната. Приказната на LOST е ограничена и не можи вечно да ја „должат“. И веќе е познато дека LOST ќе има 6 сезони.

Да се разбира оти не е едноставна како другите , безвезна , сигурно не си ни ја пратела серијата како треба па кажваш глупости, така да поарно не тропај поќе да не ти се смеат луѓето. :tapp:

Zasto ve molam da mi se smeat?
A sto mislite vie deka site ja sakaat Lost?
Pa ova ne bi bilo forum dokolku site isto mislat...
Nikoj ne ve sprecuva da ja gledate ova e samo pregled na mislenjata.

Добро ама ти досадваш лоек, не ти се бендисва и готово, не мора да не убедваш дека нечини, ни кажа готово узивај си сега таму не досадвај.

Zasto ve molam da mi se smeat?
A sto mislite vie deka site ja sakaat Lost?
Pa ova ne bi bilo forum dokolku site isto mislat...
Nikoj ne ve sprecuva da ja gledate ova e samo pregled na mislenjata.

а ти да си отвориш тема за волшебнишки па таму да јадеш г*м*а за изгубени.

Дечки а да не знаете кога ке почнат да ја даваат следната сезона на ИЗГУБЕНИ на А1?

Кој ги сака сите досегашни епизоди,нека пише сега,или нека чека вечно за да ја дадат на А1 :)

Adolfo koga ce imas tema otvorena za volsebnicki i koga ce bide posetena kolku ovaa slobodno javi se a do togaj CUTIE!

Nema objasneto zosto e glupa serija!!!
Stavale,stavale trista cuda i sea nemaat kako da gi objasnat-kutrite:pos2:
Адолф Хитлер,си ја утнал темата бе мали.Ова не е топик за Charmed.:pos:
Аман испражњавај се овде.Ја засмрди темава за Лост.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom