LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
ABC has canceled 5th and 6th season of LOST !!!

Само што прочитав на abc.com, abc ја укина lost, и LOST завршува со 4. сезона. Значи има уште само 5 епизоди и најверојатно нема да има никаков расплет!!! :(

Априлилили.....

ЛЕЛЕ ПРИМЕТИВ ДЕКА ПИШУВА НЕШТО АЛИ НЕ СЕ ПОТРУДИВ ДА ПРОЧИТАМ:kesa::kesa:

Не е ништо смешно, ќе добиев срцев удар од вас... :pos2::pos2:

It's official: Sources confirm to me exclusively that Steve McPherson has signed off on Lost's extraspecial 14th hour this season, which means Lost is getting a three-hour finale! The first hour airs May 15, the second and third hours will air May 29, beginning at 9 p.m. (ABC will still air the finales of Ugly Betty and Grey's Anatomy on May 22, as expected.)

Word is there are so many big reveals the producers wanted to deliver this season that they felt anything less than a full three-hour finale would have cheated the fans. In fact, I'm hearing that the writers' draft for the second half of the finale was 80 pages long, which led all parties involved to realize these stories had to be told now. Anything else would have felt like a rip-off for the fans

Needless to say, this news rocks.

Mene mi e mnogu glupa serijata lost.Dajte ve molam zenite na ostrovot kako si gi depiliraat nozete:pos: Nema nikakva smisla serijata.Kako sekoja epizoda da si dodavaat po nesto.
Omileni mi se:
SUPERNATURAL
CHARMED

Пред 2 дена го изгледав Cloverfield и најдов некои сличности со Lost.

Филмот е напнат, се откриваат работи каде што никогаш не ги очекуваш и др... Најверојатно е тоа така зошто продуцентот на филмот е продуцент на LOST, и сценаристот на филмот е ко-продуцент на LOST.
На почетокот на филмот, во 1та минута се појавува знакот на DHARMA, и цело дејство во филмот се одвива на 23 мај.

Филмот е добар, но неговиот крај е за нигде. Се одговара само на едно прашање од минатото (како дојде „чудовиштето“ на земјата), а што се случило понатаму.... .

Целта на овој пост ми беше да кажам дека откако го изгледав филмот се повеќе вервам дека серијата ќе заврши слично како филмот, т.е. со многуууу неодговорени прашања и многууу нерешени мистерии. Ако сум во право..... :tapp:

90% сум сигурен дека сега ќе објаснат како сите (6те души) се спасиле од островот,но нема да објаснат ништо од мистериите,освен Smokey,како некој пропаднат експеримент

Да се надеваме,дека грешам :)

Пред 2 дена го изгледав Cloverfield и најдов некои сличности со Lost.

Филмот е напнат, се откриваат работи каде што никогаш не ги очекуваш и др... Најверојатно е тоа така зошто продуцентот на филмот е продуцент на LOST, и сценаристот на филмот е ко-продуцент на LOST.
На почетокот на филмот, во 1та минута се појавува знакот на DHARMA, и цело дејство во филмот се одвива на 23 мај.

Филмот е добар, но неговиот крај е за нигде. Се одговара само на едно прашање од минатото (како дојде „чудовиштето“ на земјата), а што се случило понатаму.... .

Целта на овој пост ми беше да кажам дека откако го изгледав филмот се повеќе вервам дека серијата ќе заврши слично како филмот, т.е. со многуууу неодговорени прашања и многууу нерешени мистерии. Ако сум во право..... :tapp:

Го гледав филмчето пред некоја недела многу ми се бендиса, и вкрај апсурдно завршва , што можно е и лост така да заврши со неразјаснети работи.

90% сум сигурен дека сега ќе објаснат како сите (6те души) се спасиле од островот,но нема да објаснат ништо од мистериите,освен Smokey,како некој пропаднат експеримент

Да се надеваме,дека грешам :)

------------ SPOILERS -----------------

Да па и така ќе заврши 4. сезона. Јас мислев на другите мистерии како на пример : зошто бремените умираат, што се гласовите во шумата и сл....

И јас на истото мислев,затоа реков се пред 3та сезона,нема да биде објаснето најверојатно,што ќе биде тотален срам за ЏејЏеј Абрамс и компанија,бидејќи ќе немаат никаков кредибилитет за да работат понатака.
Да идеме со таа мисла,дека бар ради тоа,ќе објаснат бар 70% од работите :)

Nema objasneto zosto e glupa serija!!!
Stavale,stavale trista cuda i sea nemaat kako da gi objasnat-kutrite:pos2:

Nema objasneto zosto e glupa serija!!!
Stavale,stavale trista cuda i sea nemaat kako da gi objasnat-kutrite:pos2:

Па не би рекол дека е глупава серијата. Баш спротивно, серијата е многу интересна. Серијата, да, има „триста чуда“ но сите тие се логички поврзани и до сега нема ниту една „дупка“ во таа логика, за разлика од серијата која ти ја сметаш најубава Charmed која е полна со такви „логички“ дупки.

Па не би рекол дека е глупава серијата. Баш спротивно, серијата е многу интересна. Серијата, да, има „триста чуда“ но сите тие се логички поврзани и до сега нема ниту една „дупка“ во таа логика, за разлика од серијата која ти ја сметаш најубава Charmed која е полна со такви „логички“ дупки.

No Charmed e osnovana vrz takvi natprirodni pojavi i slucki a Lost se smeta za drama i plus se trudat da bide realno a ne e zatoa ne ja sakam,vo Charmed mnogu e ubavo napravena vrskata megu trite sestri,mnogu mi e potopla serijata,poucna,zabavna,ednostavno koga ja gledav uzivav vo sekoja sekunda!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom