LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
6 сезони се,и 4,5,6 требаше да бидат по 16 епизоди.
Но 4та заради штрајкот има само 13,а 5 и 6 ќе имаат по 16.

Значи 13-8 + 32 = 37 епизоди до крај на серијата.
Затоа и приметувате дека е убрзано темпото,нема веќе камиончиња и безвезни sidetrack ствари во епизодите.

ABC has canceled 5th and 6th season of LOST !!!

Само што прочитав на abc.com, abc ја укина lost, и LOST завршува со 4. сезона. Значи има уште само 5 епизоди и најверојатно нема да има никаков расплет!!! :(

Априлилили.....

Само што прочитав на abc.com, abc ја укина lost, и LOST завршува со 4. сезона. Значи има уште само 5 епизоди и најверојатно нема да има никаков расплет!!! :(

Априлилили.....

ОЧАЈ !!!:vozbud::vozbud::vozbud:

ова на прво априлска шега ми изгледа!!!!

Априлилили.....
Оууу мај гад:cry::cry::cry::cry::cry::pirat:

Да и јас прочитав кај нив на главна :(

Тажн,но вистинито.

Повеќе информации овде

Априлилили.....

Абе не ги видовте малите црвени букви. :)

Кои мали кои црвени букви бе?:pos2::pos2::pos2::pirat:

Овие бе :)

Априлилили.....

Дечки јас МНОГУ доцна се убацувам.Може имате писасно а може и не.Сакам да ве прашам дали некој може да ми прати линк каде можам да ги симнам или уште поубаво ако некој веќе ја има на цедиња да му дадам неколку ДВД цедиња и да ми изрежи ако може.Фала ви однапред

Дечки јас МНОГУ доцна се убацувам.Може имате писасно а може и не.Сакам да ве прашам дали некој може да ми прати линк каде можам да ги симнам или уште поубаво ако некој веќе ја има на цедиња да му дадам неколку ДВД цедиња и да ми изрежи ако може.Фала ви однапред

Јас ја имам цела втора и дел од 3та сезона.
А за другиве,ќе ги имам за 10 дена ваљда,па ако си од Ск да се договориме :)

Септември некаде:helou::wink:

Ако си го прочитал добро, али ако претпоставуваш или си го слушнал преку расипан телефон ја ти тврдам дека серијава немада ја пуштат кај нас до септември 2009 година:helou::wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom