LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Стварно најдобра епизода до сега... најмногу работи се открија (до негде :toe: ) ...

Браво како му тргна со 4. сезона, се подобри и подобри епизоди. Се надевам така ќе остани до крајот на сезоната, па и до крајот на серијата.

До оваа епизода ЛОСТ ми беше една од најдобрите серии.После оваа епизода ми е најдобра серија.:helou:

LOL kakov presvrt se napraj. prvo ben gi cuvase na onie sea ovie od avionov preziveanive tie go cuvet nego :D

leo.. wtf? Дај научи да се изразуваш поразбирливо..

Инаку, епизодава ја сметам за не толку добра како претходните.. вкупно 10 минути за да сфатиш што е работата + 30 минути тупење. И дури 2 сцени во кои го немаше Desmond. Немаше 'wow' моменти, нити нешто за размислување/разгледување откако заврши :)

leo.. wtf? Дај научи да се изразуваш поразбирливо..

Инаку, епизодава ја сметам за не толку добра како претходните.. вкупно 10 минути за да сфатиш што е работата + 30 минути тупење. И дури 2 сцени во кои го немаше Desmond. Немаше 'wow' моменти, нити нешто за размислување/разгледување откако заврши :)

1. leo навистина... Имам напишано и поназад една-две страници...

2. Мене оваа епизода ми беше една од поинтересните, ако не и најинтересна. Пример 4x04 не беше премногу добра, само последната сцена беше така... WOW момент.

Лео е уште малечок.Нема научено како се формира проста-проширена реченица.

Epizodava beshe ludilo.... :)

Супер епизода, многу сакам кога се ќе се реши вака одма да не ме измачува :)

Лео е уште малечок.Нема научено како се формира проста-проширена реченица.

Ok dobro neka bide po vase............. ce se setam da dojdam da napisam nesto na forumov koga ce sum pri krajot na vremeto.i mn.brzam.sto da praam.ce pisam poubo drugpat.

Е што беше толку јако, имаше куп глупости.
Свеснота оди низ времето, периодот се намалува меѓу едно до друго пренесување, а сепак, стигна дезмонд до кај физичарот, без 2 минутни прекинувања ко што беа на почетокот:) глувчето беше пратено во иднина, ама не некоја во тек на неговиот живот, туку многу подалечна. И тоа пак доби сознанија за како да излезе од лавиринтот? Како ако тогаш не постоело?
Или тоа беше универзална константа, како на пример 3/4 од животот? Или здобивање на некој увид во иднината, бар до смртта:)
Ја гледав бегло, сигурно има многу работи околу кои би спореле.

Искрено и мене не ми беше којзнае шо, настан со може да се прикажи у 4 минути го тупија 40 минути.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom