LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
abe interesna e serijata ama mnogu glupavo ide prikaznata

Нешто не беше посебно 17тата. Гледав сега промо од 18тата и и таа не ми изгледа баш, ама можи да изненади :).

zaso ne vi bese interesna BAS BESE cool!!!Ama Kako ne mi dojde Kate onaka mene xD

Луге абе знае ли некој јак отиде Џон Лук ?

Бидејќи не ми одговараше "не е преживеан од летот 815" бидејќи така ми личи ко да е некој мртов од летот 815:jaj:

Ja гледал некој новава епизода?Ах,да им ибам мамава на тие од мт нет со лимитов,сакам да се префрлам во друг пакет ама ќе треба да го продолжам договорот за уште 2 години,и сега како што претпоставувате сум со поминат лимит и уште 14 саата ќе биде готова епизодата:zver:

Чекам некој да пише што се случило,ме мрзи да вртам други форуми:toe:

Еве ќе кажам нешто поважно шо се случи во новата епизода 3x18 - D.O.C.

************* !!! SPOILERS !!! ********************

- Juliet ќе ја однеси Sun во Dharma шахтата каде шо ја чуваа Claire кога ја имаа заробено и ќе и направи Ултразвук на Sun, за да откријат кога е зачнато бебето ( D.O.C. - Date Of Conceive ), и ќе откријат дека бебето е зачнато на островот, и со тоа дека татко на бебето е Jin.
- Жената шо падна на островот минатата епизода, ја спасија и се освести, и Хуго зборваше со неа, и кога Хуго и кажа дека се преживеани од Flight 815, таа му рече дека тоа не е можно, зошто во „надворешниот свет” го пронашле авионот Flight 815, и сите биле мртви, немало преживеани.

************* !!! SPOILERS !!! ********************

Има некој торент кај шо може да ги симнам од третата сезона 16, 17, 18 епизоди?

Има, на демоноид ги има сите ако имаш јузер или па на torrentspy.com

Ја гледав 18-та, со Корејката е. Интересна епизода особено крајот кога ќе им каже дека го нашле авионот, и немало преживеани. И Хуго: What?!

Абе нели умре еднаш више оној едноокион рус, неговово појавување ме збуни малку:nesum: :nesum: :nesum: :nesum:

pa rekao je, da se brzo pozdravis na ovom ostrovu. Verovatno nije bas do kraja umro, pa se izlecijo. Inace, gledam kako je pao helikopter u more. i nije niko zajebo, jer nije pritisnuo na dugme, kao sto ste govorili, da je Desmond srusio avion Oceanic. Mislim da imaju jednu zracnu barieru, isto kao na zemlji, sa onom "SONIC FENSE".
Jedva cekam sledece epizode, do kaja sezone imaju samo 2 neli?

Хм денес гледав една епизода од серијата Outer Limits

ќе речете што има врска со темава.... вака:

Епизодата беше како ставаат група од болни луѓе (неизлечлива болест) во некоја состојба која е наречена Cold Sleep. Тоа го прават за по ХХ години кога ќе се пронајде лек да можат да ги разбудат и излечат. Меѓутоа се јави проблем што сите тие телепатски се поврзаа еден со друг а еден од нив (кој свесно сонуваше) почна да го „контролира” сонот како и луѓето во него....

Дали Лост е нешто слично?
Најинтересно е што според Outer Limits имаат снимено еден куп филмови и серии кои обработуваат МНОГУ слична содржина - малку растегната од таа која ја има во некоја епизода на Outer Limits

Кој го интересира епизодата од Надвор од Возможното (Outer Limits) e The Outer Limits - 2x11 - The Refuge

A poet once wrote, "In dreams begins responsibility." So too, perhaps, with love. Without the hope for a better life, a brighter future, it is difficult for love to flourish, and without love, there are no dreams.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom