Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
8мата ми беше далеку поинтересна и подобра:smir:диме напиша:Јас со мало закаснување ( претходните 2 дена имав проблем со интернетот ) ама ако.
11- тата беше најдобра епизода во споредба со последните 3-4. Интересно беше шо дознавме дека другите не се Dharma Initiative. И интересна беше таа книгата шо ја најде Said ( тој најде повеќе книги ама ме заинтересира таа шо ја тргна од полицата, и мислам дека ја зеде со него ). Во неа мислам дека ќе има важни информации.
А за наредната епизода... едвај чекам да видам дали навистина Jack и Claire се брат и сестра.
СпаЈдеР напиша:8мата ми беше далеку поинтересна и подобра:smir:
Хех...далеку ми е од најдобра 8мата епизода...туку во последно време епизодите не се ништо посебно,па затоа од 3тава сезона 8мата ми беше најдобра...но јас епизодите ги оценувам според колку подобро ќе ги одглумат работите што им се зададени,колку знаат да ги направат да се возбудиш,и да ти биде многу поинтересно...8мата беше страшно добро изглумена од страна на актерот кој го глуми дездмонд и те држеше во неизвесност целата епизода мислејќи дека клер ќе умре за на крај да испадне спротивното...а оваа епизода ми беше онака,колку да се дознае нешто,таа црнката долу испадна од нигде,саид на крајта наеднаш и призна на жената дека он бил тој кој ја малтретирал а низ целата епизода го тврди спротивното,сега точно е или не е точно?Човекот со едно око онака ќе се одврза без лок да го забележи,а лок ич нема да се замара дека можно е тој да се одврза некако и повторно да западне во невоља..тоа едноставно не се совпаѓаше..мислам важно му е тоа на компјутерот да го открие..но,дали би го ставил животот во опасност за да стисне 77 за куќата да експлодира,па и црнката со човекот со едно око што зборуваа...што и е на црнката,зошто да ја убие?Глупости...Се дозна нешто,но сепак уште мистерии дојдоа...:smir:marko91 напиша:Не бе што збориш... ама добро можеби според тебе 8смата беше најдобра ама јас цело време сакав да дознаам кој се Dharma Initiative и кој се Others. Се разоткри мистеријата затоа 11-тата ми беше болје, а 8-тата почна со нова мистерија и затоа не ми се свиѓаше толку.
Tanes напиша:4+8+15+16+23+42=108
marko91 напиша:Тоа веке го знаеме. Потребни се 108 минути за да се напише кодот во компјутерот.
Oceanic Flight 815
Gate 23
А има и уште милион други случаји.
диме напиша:И интересна беше таа книгата шо ја најде Said ( тој најде повеќе книги ама ме заинтересира таа шо ја тргна од полицата, и мислам дека ја зеде со него )
Mr.F напиша:Ке има и 4 сезона???
Јас слушнав дека 3та ќе била последна!